• 03.09.2014, 15:43

Vanskelig å være fornøyd


Hvorfor er det slik at man alltid ønsker seg ting man ikke har, og heller lengter etter noe isteden for å sette pris på det vi allerede har? Jeg, som sikkert mange andre kjenner seg igjen her. Jeg vil nesten ikke innømme det, men jeg er faktisk sånn noen ganger. Jeg går og leter noe jeg ønsker meg isteden for å sette pris på det jeg allerede har. Jeg klager på at jeg aldri har noe å ha på meg selv om klesskapet er stapp fullt av klær. Jeg klager på at jeg ikke vet hva vi skal ha til middag, selv om kjøleskapet og fryseren er fullt av mat. Hva er vitsen? 

Folk sitter i et annet land, i samme verden som meg og ikke vet om dem har mat til dagen etter og de bruker samme klærne hver dag fordi dem ikke har noe annet. Når jeg tenker meg om og tenker over dette, skammer jeg meg ove meg selv og jeg sletter de tankene fra hodet med en gang. Hvorfor skal det være så vanskelig å være fornøyd med det vi har, og sette pris på at vi har flere alternativer? Alle er ikke så heldige som det jeg er, fordi jeg er faktisk heldig. Jeg er heldig som har mat på bordet og jeg er heldig som har tak over hodet. Man må minne seg selv på det. Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits