• 13.10.2014, 19:56

Tro på det, og du er halvveis fremme


Når du er seksten - sytten år er det ikke lett å vite hva man skal gjøre med de andre femti årene av livet. Jeg husker jeg slet sinnsykt med å finne ut hva jeg ville utdanne meg til, og det gjør jeg faktisk enda. Jeg synes det er kjempe vanskelig. Jeg har gått helsefag + påbygging på vgs, men jeg har ikke lyst til å jobbe innenfor helse. Har gjort det i tre år nå og jeg synes ikke det passer for resten av livet mitt. 

Verden utenfor er noe jeg må finne på egen hånd. Det er jeg som skal finne veien som leder meg dit jeg vil i livet og at den leder meg på riktig sted og ikke på et eller annet fremmed sted jeg ikke vil være. Å finne den veien er vanskelig. Nesten umulig. Med riktig vei mener jeg ikke bare utdanning, for det er ikke alt som teller her i livet, men jeg mener også familie, livet og kjærlighet. Jeg har vært så heldig og allerede funnet den personen jeg vil være med resten av livet og har allerede startet å leve sammen med han, så jeg er på god vei. Han har fått meg til å tro at den perfekte for meg finnes - og det er han. Tro på det og du er halvveis fremme.

Jeg er ganske sikker på at jeg vil finne veien til de riktige tingene her i livet. Det tror jeg vi alle vil, hvis vi bare jobber for det. Det er ingenting som kommer av seg selv - det skal være sikkert, men alle kan oppnå det dem ønsker. Det viktigste er å ikke gi opp, men utfordre seg selv i de lange, tunge og vanskelige oppoverbakkene og bestemme seg for at man skal klare å komme opp på toppen. 
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits