• 17.11.2014, 13:18

Tanker


For meg er det veldig viktig å sette pris på de små tingene. Jeg prøver så godt jeg kan å sette pris på ting, selv om noen ganger lengter jeg etter noe annerledes. Jeg er stolt av alt jeg har klart å komme meg gjennom i livet mitt og som har gjort meg til den jeg er i dag og det livet jeg har i dag. Personlig, synes jeg at jeg har opplevd mer enn jeg unner min verste fiende, men likevel er jeg stolt av at jeg står her i dag - lykkelig. 

Jeg har klart å bygge opp et liv jeg vil ha for alltid. Jeg har (om noen dager), vært sammen med Felipe i 3 1/2 år og vi har en fin leilighet sammen og jeg har en jobb jeg trives i. Det er mye å ha og jeg er takknemlig. Dette er bare begynnelsen på et langt, fint liv. Jeg har brukt hele ungdomstiden min på negative tanker om meg selv, usikkerhet og dårlig selvtillit. Jeg rakket ned på meg selv flere ganger om dagen, fordi jeg tenkte det var lettere å "høre" det fra meg selv enn fra andre. Jeg vet at det er mange andre som sliter med de samme tingene og jeg synes det er så trist at det skal være sånn. Hvorfor er det enklere å rakke ned på hverandre enn å gi komplimenter? Herregud. 

Jeg angrer på at jeg tilbragte ungdomstiden min slik, fordi det er flere år av livet mitt som jeg aldri kommer til å få tilbake og det er ikke noe jeg kan få gjort noe med. Hvis jeg hadde hatt mulighet til å ta alt tilbake, så hadde jeg gjort det. For min egen del. Det er ikke sunt og jeg vet at det er mange som ikke ser noen utvei på disse tankene som er i hodet hele tiden. Heldigvis kom jeg meg gjennom det og det gir jeg meg klapp på skulderen for. Det var jævlig vanskelig, og den lange, mørke tunnelen virket uendelig, men en dag våknet jeg opp og følte meg litt bedre enn dagen før, og det var der jeg måtte starte. Jeg måtte starte på den lange veien til en bedre hverdag og et bedre liv for meg. Jeg måtte ha troen på meg selv. 

Litt etter litt følte jeg meg bedre og jeg ble en bedre versjon av meg selv. Jeg ville ikke knuse speilet når jeg så meg i det og jeg begynte å skrive ned tingene som satt fast i hodet mitt. Det var da bloggen startet. Bloggen ble et sted hvor jeg kunne skrive ned alt jeg følte uten at noen kunne stoppe meg. Jeg har vokst mye siden den gang. Noen ganger er det lettere å skrive ned tingene man ikke klarer å si. Du får det ut av hodet og det hjelper virkelig for deg. Jeg vet at det hjalp for meg. Jeg er stolt av meg selv.
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits