• 23.01.2015, 15:02

Det knuser hjertet mitt


Noen ganger har jeg bare lyst til å sette meg ned å skrive. Skrive ned alt sammen som foregår i hodet mitt som jeg synes er vanskelig å få ut. Jeg synes ofte det er lettere å skrive ned ting enn å fortelle det, fordi jeg føler meg ganske ubrukelig på mange områder. Jeg synes det er vanskelig å sette ord på følelsene mine og jeg vil ikke at det skal bli tolket feil av noen andre, fordi jeg mener aldri noe vondt. Jeg har ikke mange som jeg vet jeg kan fortelle absolutt alt til, men de jeg har, er jeg veldig takknemlig for. Det sies at man skaper sin egen lykke, og det er nok sant, men det er ikke lett.

Lykke kommer ikke flytende inn i livet av seg selv, og det er jeg fullt klar over. Jeg vil jo være lykkelig og ha det bra hele tiden, fordi jeg vet at livet mitt er bra. Det er bra, men det er ikke alltid lett - det er det ikke for noen. Jeg tror at de aller fleste setter opp en fasade foran andre slik at alle skal tro at dem har det bra, men det er ingen som har et perfekt liv. Kanskje synes man at livet er perfekt når det er bra, men det er ikke en dans på roser hele tiden og det er de i vanskelige tidene at man ser hvem som virkelig er der for deg og hjelper deg gjennom alt. Jeg vet hvem mine nærmeste er og det er veldig godt og betryggende for meg å vite. Jeg vet hvem jeg kan komme til hvis jeg har noe å prate om, enten jeg er lei meg, frustrert, sint eller glad. Jeg føler meg trygg. Jeg har innrømt for meg selv at å prøve å legge fortiden min bak meg, har vært en stor feil. Det tok meg hele syv år, men jeg har alikevel klart å innse det. Jeg har bestandig synes det har vært vanskelig å glemme hvordan ungdommen oppfører seg mot hverandre, og hvordan jeg har opplevd det. Jeg har alltid jobbet for å glemme det, men jeg tror aldri det kommer til å bli glemt. Jeg har lært masse av det og det er det jeg vil ta med meg videre. Jeg har lært å kjenne meg selv og hvor mine grenser går og hva jeg er villig til å håndtere. Men av mine egne erfaringer, knuser det hjertet mitt å vite at det er så mange som går gjennom nøyaktig det samme - hver eneste dag. At dem ikke vet hvordan de skal komme seg gjennom det. Da jeg var tretten år, visste ikke jeg det heller. Jeg hadde ingen anelse og jeg kjente knapt meg selv den gangen. Det er så mange som prøver å finne seg selv i en turbulent og vanskelig ungdomstid, og jeg vet hvor vanskelig det er. Alle har ulike måter å håndtere ting på, og en stor del av hvordan jeg kom gjennom min del, var musikk. Det er utrolig hva den riktige musikken vil gjøre med deg og hvordan det kan hjelpe deg gjennom dagen. Jeg vil så gjerne rope ut i verden til de som går gjennom noe vanskelig og jeg vil så gjerne hjelpe. Men hva kan jeg gjøre? Hvordan kan jeg nå ut til alle sammen? Det gjør så utrolig vondt for meg å tenke på hvor mange det er som sliter med dette, så jeg vil iallfall prøve så godt jeg kan å hjelpe. 

Livet handler om opp - og nedturer og det handler om å ikke gi opp. De som snakker dritt til deg og som prøver å få deg til å føle deg under dem - det er nettopp det de ønsker. At du skal gi opp. Å gjøre det så enkelt for dem er ikke rettferdig. De skal ikke få se deg gi opp, uansett hvor hardt de prøver. Det kan godt hende at dem er like usikre, redde og tenker på samme måte, men de viser det med å gjøre andre vondt. Er det greit? Nei, selvfølgelig ikke. Det er absolutt ingen unnskyldning, og nettopp derfor er det så viktig å bare heve seg over det. Man vet aldri hvilke grunner vedkommende har for å gjøre andre vondt, og det er vanskelig å forstå. Alle har sitt å stri med, men det hadde vært så mye bedre hvis man kunne hjelpe hverandre. Det er ingen som er født sånn, og når du våkner opp en dag og føler deg mye bedre, føles det jævlig bra å bevise for andre at det dem har prøvd på, ikke har funket. De har bare kastet bort masse energi på å gjøre andre vondt, og de har kastet bort mye energi de kunne brukt på å hjelpe seg selv. 

 

ekskrementer

23.01.2015 kl. 16:34
du burde være på topplista!!!

Kan du mye om bæsj? Sjekk ut bloggen vår! Nyttig informasjon for alle og enhver! vi syns det er dumt avføring er tabu! hjelp oss i kampen om å dele informasjon
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits