• 19.02.2015, 13:53

Ny favoritt
Hei! 

Nå begynner det å bli en god stund siden jeg skrev her inne, og jeg har savnet det. Det har skjedd en god del som har gjort at bloggen har blitt litt nedprioritert, men nå har jeg så mye å skrive om som jeg gleder meg til å dele med dere.

I dag har jeg fri fra jobben, så jeg får overnattingsbesøk av kusina mi som kommer snart. Det blir koselig å få besøk og jeg har handlet inn masse god mat, så vi skal kose oss skikkelig. I dag har jeg vasket leiligheten, så nå lukter det nyvasket og nye duftlys. Hva er vel bedre? Jeg laget meg en veldig god og sunn lunsj i dag som smakte veldig godt. Vanilje-yoghurt med musli, banan og blåbær. Så godt og så enkelt. Det er ikke mye jobb å lage sunne måltider - man må bare være kreativ. Jeg synes det var kjempe godt og absolutt en ny favoritt jeg kommer til å spise mye av fremover.

 

Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits