• 23.02.2015, 13:02

Monday accessories
Hei og god mandag ♥ 

I dag er det skikkelig drittvær i Sandefjord. Regn, sludd, snø, blåser og er skikkelig grått ute. Jeg tror det er karmaen som slår igjen på meg, fordi i går sa jeg at det kommer ikke mer snø nå - og så feil kan jeg ta. Været får man ikke gjort så veldig mye med, så jeg får bare gjøre det beste ut av det! 
For noen dager siden fikk jeg en ny almanakk i posten. Jeg er helt avhengig av å ha en i veska mi, fordi det er så utrolig nyttig å ha noe man kan skrive ned jobb og andre avtaler i, slik at jeg ikke glemmer noe. Jeg bestiller alltid fra personligalmanakk og har ingen dårlige erfaringer derfra. Denne gangen designet jeg den litt annerledes enn jeg vanligvis pleier og jeg synes den ble kjempe fin. 

I kveld skal jeg og Felipe dra å trene på treningssenteret. Vi har begge to ligget med influensa i løpet av de siste to ukene, så det har vært litt stille på treningsfronten, men det skal bli veldig godt å komme i gang igjen. I helgen har det blitt mye god mat og kos, så skal bli godt å komme tilbake til riktig kosthold igjen også. Vi er veldig flinke til å holde den gode maten til helgene og spise riktig på hverdagen. Man klarer alt man ønsker! 

Håper dere får en fin dag og en fin start på uken 
Iselin Renée

23.02.2015 kl. 16:45
Fin almanakk :)

Sunniva

23.02.2015 kl. 17:14
kjempefin almanakk :)

Caroline

23.02.2015 kl. 19:45
sunniva: Tusen takk :)

Caroline

23.02.2015 kl. 19:45
Iselin Renée: Tusen takk :)
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits