• 27.02.2015, 14:18

Endelig fredag


Hei - og god fredag! 

I dag skinner sola ute og det gjør noe med humøret. Det er mye lettere å stå opp om morgenen når sola skinner gjennom gardinene og du vet at det blir en god dag. I dag er det fredag og endelig helg. Denne uka har gått til jobb, kjæresten og trening og hvis du spør meg, kunne ikke noe vært bedre. Det går mot varmere tider og jeg gleder meg fryktelig til å legge bort alt som er av vinterklær og bare gå ute i genser. Jeg er vel ikke den eneste?! 

Jeg har akkurat spist en veldig god lunsj, som består av melon og pasjonsfrukt-yoghurt med banan, musli og appelsin. Appelsinene er så gode på denne tiden av året. Så saftige og god smak. Nam! I morgen skal jeg jobbe kveldsvakt og det gjør meg ingenting på en lørdag. Trives så i jobben min at det alltid er en glede å dra på jobb. Akkurat sånn det skal være :) 

Håper dere får en strålende fredag Iselin Renée

28.02.2015 kl. 08:59
Det så kjempe godt ut :)

Caroline

28.02.2015 kl. 13:21
Iselin Renée: Det var det :D hehe
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits