• 28.02.2015, 11:44

Fruktfest til frokost


God morgen, skjønninger 

I dag ble det en ordentlig fruktfest til frokost, og hva er vel en bedre måte å starte dagen på? Jeg spiste som vanlig min favoritt - yoghurt med banan, musli og blåbær. Denne gangen hadde jeg lyst til å ha noe annet ved siden av, så da ble det eple, druer, kiwi og pære på den andre tallerknen. Det smakte veldig godt, og selv om det ser ut som det ikke er så veldig mye mat, ble jeg veldig mett. Jeg klarte til og med ikke å spise opp alt. En veldig fin måte å starte lørdagen på!

I dag skal vi på jobb begge to, så det er veldig koselig å ha morgenen og formiddagen sammen. Vi får ikke så veldig mye tid sammen på hverdagen pga jobb og skole, så da er det viktig å nyte tiden man har sammen i helgene. Vi sitter og ser på VM, som sikkert mange andre også gjør, tenker jeg? Jeg er egentlig ikke så veldig glad i skisport, men det er veldig koselig å ha på i bakgrunn mens jeg holder på med andre ting!

Håper dere får en fin lørdag 

Jeg måtte bare legge ut dette bildet av pus. Hun elsker å ligge sånn mellom beina mine på sofaen og hun er så utrolig søt, haha. Hun satt sånn veldig lenge, utrolig nok. Aldri vært borti katter som liker å sitte sånn, akkurat som vi mennesker gjør, så denne pusen er noe for seg selv.. 

Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits