• 02.03.2015, 12:49

Helt utslitt


Hei!

I dag er det mandag og ny uke. Uken kunne begynt litt bedre for min del, fordi jeg kjenner jeg er helt utslitt. Jeg sliter med veldig mye søvnproblemer for tiden, og har gjort det i en god stund nå. Det er fryktelig slitsomt, fordi jeg vet ikke hva grunnen til det er. Jeg spiser sunt hver dag, legger meg ikke så sent, trener og holder meg i aktivitet. Det er klart at alt dette blir litt mer slitsomt når jeg ikke får den søvnen jeg trenger. Jeg er veldig avhengig av å få nok søvn for å fungere bra gjennom hele dagen, så hvis dere har noen tips mot søvnproblemer, bare si ifra 

Annet enn det, er jeg mer enn klar for en ny uke. Jeg liker egentlig mandager, fordi da kan man starte med helt blanke ark, sette seg nye mål og ønsker som man vil oppnå. I dag har jeg kveldsvakt, så det blir veldig bra. Det er deilig å kunne sove ut litt når jeg ikke sover så mye om natta, så er jeg litt mer uthvilt til jobben i kveld. Denne uka står det mye trening på planen og jeg tenkte å lage et innlegg med treningsøvelser for mage og lår som dere kan gjøre hjemme. 

Håper dere får en fin start på uken 

I dag hadde jeg en veldig god frokost. Rugsprø knekkebrød med egg og røde plommer ved siden av. Veldig mettende og godt. Jeg hadde også vann med vitamin brustablett og grønn te med eple. Det er virkelig en kick-start på uken og det gir meg mye energi. Hvis du vil få i deg vitaminer, er brustablett absolutt noe jeg kan anbefale. Det smaker godt og du blander det med vann, som også gjør det sunt. Denne tabletten er med appelsinsmak, men favoritten min er med bringebærsmak!
Tine Fiskaa Håvak

02.03.2015 kl. 13:00
Mitt beste tips til bedre søvn er Argi+. Etter jeg begynte å drikke dette hver kveld, har jeg sovet som en stein og hatt masse energi. ta en titt på hjemmeside min, myaloevera.no/thavak89 :) så kan du lese mer om det.

Caroline

02.03.2015 kl. 13:15
Tine Fiskaa Håvak: Takk for tips! :)

Sofie Inuk Edelfelt

02.03.2015 kl. 14:14
Mamma har gitt meg dette tipset hele barndommen min

når du ikke for sove må du smile, siden da sendes det et stoff eller noe (her har man faktaene på plass)

som gjør at du føler deg trygg automatisk. et menneske som føler seg trygt sovner lettere :)

så prøv å tving deg selv til å smile.

det finnes nok bedre tips der ute. men jeg liker denne :)

Caroline

02.03.2015 kl. 14:28
Sofie Inuk Edelfelt: Synes det var et fint tips, tusen takk :)

Maria

02.03.2015 kl. 15:14
http://www.soloppgangen.no/kjøpsinformasjon/energi-sovn/for-en-bedre-sovn/valerina-fortenettbutikk

Denne skal visstnok funke veldig bra 👍

The Thor

02.03.2015 kl. 16:36
Søvn løser søvnproblemer! Flott blogg!
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits