• 09.03.2015, 11:22

Klar for en ny uke!


Jeg liker egentlig mandager veldig godt. Da har man muligheten til en ny start og sette seg nye mål. Det gjør det enda bedre at sola stråler ute i dag og det er veldig fint vær. Det er en god start på uken og det gjør alt mye mer motiverende. Nå har jeg akkurat spist frokost og skal begynne å planlegge denne ukens middager og trening. Jeg tenkte at jeg skulle ta meg en løpetur når jeg er ferdig med det for å lufte hodet litt. Hva er vel en bedre måte å starte en ny uke på? 

Jeg har lyst til å ha en "30 days clean eating"-challenge. Det er en utfordring hvor man KUN spiser sunn mat i 30 dager. Ikke noe sukker, helgegodteri eller brus. Man lager ordentlige måltider både til frokost, lunsj og middag. Jeg synes det høres kjempe gøy ut, og man kan oppnå mye resultater på en måned hvis man virkelig jobber hardt. Jeg tror jeg hadde klart det hvis jeg virkelig hadde gått inn for det. Det er noe man må forberede og planlegge godt på forhånd hvis det skal fungere. Jeg har jo mine mål som jeg ønsker å oppnå, så vi får se hva det blir til. Det er iallfall riktig måte å gjøre det på! Sunniva

09.03.2015 kl. 11:33
Det høres interessant ut, å prøve ut en sånn utfordring :)

Caroline

09.03.2015 kl. 13:19
Sunniva: Ja, helt enig! :)
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits