• 12.03.2015, 10:48

Oppryddningprosjekt


Hei alle sammen, har dere det bra? 

Jeg hadde en kjempe fin dag i går. Vi hadde skikkelig jentetid. Laget mat, så på film og gikk en tur ute i skogen. Dagen bare fløy avgårde og før vi visste ordet av det, var det kvelden. Gleder meg til neste gang vi møtes, fordi i går hadde vi det ordentlig koselig 

I dag har jeg bestemt meg for å ha en skikkelig oppryddning i klærna mine. Jeg har sagt det til meg selv i en god stund nå, så det er virkelig på tide. Det burde blinke en varsellampe når jeg ikke får lukka skuffene, så det er et stort prosjekt jeg har foran meg her, haha! Dagens frokost. Jordbær, gulrot, agurk, banan, avokado, plomme og egg. Utrolig hvor mett man blir av grønnsaker og frukt, i forhold til å spise brødskive eller knekkebrød. Jeg er veldig glad i brød, men da må jeg ofte spise 2-3 stk for å bli mett og det er ikke akkurat så veldig sunt, så da velger jeg heller å spise sånn frokost som dette. Da er jeg mett lenge. Jeg pleier å salte avokadoen, så blir det enda litt mer smak på den enn hvis den er helt naturlig. 

Hva liker dere å spise til frokost?Iselin Renée

12.03.2015 kl. 21:54
det så godt ut :)

Caroline

13.03.2015 kl. 00:01
Iselin Renée: takk :)
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits