• 15.03.2015, 21:05

Planer
God kveld!

Heldigvis fant jeg ut problemet med at skriftstørrelsen endret seg. Det begynte virkelig å irritere meg at uansett hvor mange ganger jeg skrev innleggene, så endret skriftstørrelsen seg når jeg skulle publisere det, så det endte med at jeg måtte ha helt nytt design. Det var tydligvis noe med designet som gjorde at det skjedde, så da fikk jeg ordnet det iallfall. Ble jo fornøyd med dette designet også :-)

Denne helgen har gått til jobbing, og egentlig ikke så veldig mye annet. Jeg føler meg veldig bra for tiden. Jeg klarer å se lysere på ting som tidligere har vært mørkt for meg og å gjøre ting som gjør meg glad. Dette er ting som jeg ikke var så flink til før, men som jeg har måtte lære meg. Ingenting kommer av seg selv og man må virkelig jobbe hele tiden for å klare det man vil. Jeg har en fantastisk samboer å dele hverdagen min med, så jeg føler meg veldig takknemlig for det. Han står ved min side gjennom tykt og tynt (virkelig!), og jeg synes det er så utrolig viktig å sette pris på dem som gjør det. Det er ingen selvfølge at noen gjør sånt for hverandre. 

I morgen er det mandag, og jeg er klar for en ny uke. I dag har jeg sittet og planlagt ukens middager, trening og andre ting. Denne uka har bare flydd fra meg og jeg har ikke fått gjort ting som jeg skulle ha gjort, så da får jeg gjøre det denne uka isteden. Jeg skal også få laget innlegget om treningsøvelser for mage og lår som dere kan gjøre hjemme. Jeg skal bli flinkere til å lage innlegg om trening, fordi jeg vet at dette interesserer flere av dere - og det interesserer hvertfall meg! Egeo

15.03.2015 kl. 21:37
Gleder meg til treningsinnlegg. Flott bilde av deg

Caroline

15.03.2015 kl. 21:48
Egeo: Tusen takk :-)
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits