• 17.03.2015, 18:54

Kvalitetstid


God kveld! 

Litt sen lyd fra meg i dag.. I dag startet jeg dagen med trening, akkurat som jeg gjorde i går. Det er veldig forfriskende å starte dagen med et skikkelig kick, og sitter igjen med god samvittighet resten av dagen. 

I dag har jeg kvalitetstid sammen med samboeren min. Vi har ikke sett hverandre så veldig mye i det siste pga jobb og andre ting. Selv om man er samboere, er det nok  ikke dermed sagt at man ser hverandre hele tiden, fordi sånn er det ikke. Han jobber og går på skole, jeg jobber og vi trener begge to, og det hender at det er andre ting, så da blir det sånn noen ganger. Vi klarer oss fint alikevel da, men man trenger litt kvalitetstid sammen iblant - og det har vi hatt i ettermiddag. 

Vi har vært på kafè og drukket kaffe og gått en tur etterpå. Det er ikke så deilig vær som det var forrige uke, så det ble bare en liten tur. Det er litt sur vind og overskya, så ble fort litt kjølig. Savner sola allerede.. Da vi kom hjem, spilte vi litt brettspill. Det synes jeg er kjempe koselig og da får man pratet sammen og gjort noe hyggelig isteden for å bare se på TV. Han reiser på skoletur i morgen og blir til lørdag, så da skal jeg være alene. Det blir litt rart og kjenner at jeg savner han veldig, men det skal nok gå bra. Vi har godt av å savne hverandre litt, men det skal bli veldig godt å få han hjem igjen også. Jeg har iallfall selskap av verdens søteste pus og jeg skal jobbe og gjøre litt andre ting, så det skal nok gå bra.Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits