• 18.03.2015, 17:15

Oppskrift - onsdag: sunne vafler


Hei! 

Da var det tid for oppskrift - onsdag igjen, og for noen dager siden fant jeg en oppskrift på sunne vafler på Maren sin blogg som absolutt falt i smak. Jeg elsker vafler og har gjort det så lenge jeg kan huske, så dette er absolutt en ny favoritt her i huset. Dem er sunne, så du kan spise dem men god samvittighet uten å tenke på at du må løpe deg en tur når du er ferdig å spise! 

Det du trenger er: 

2 egg
80 g havregryn
1 ts kardemomme
1 ts kanel
2 ss sukrin (jeg hadde ikke sukrin, så jeg tok 1 ts sukker isteden - smakte like godt!)
1 banan
1 ts bakepulver
Melk

Slik gjør du: 

Bland egg, havregryn og melk i en blender. Jeg synes det er veldig greit å bruke blender til å lage sånne ting, fordi da er det fort gjort. Deretter blander du oppi bakepulver, sukker/sukrin, kardemomme og kanel oppi og tilsett melk. Her må man selv prøve seg frem å se hvor mye melk man vil ha oppi, men ha slik at det blir en fyldig vaffelrøre. Jeg brukte ca 1 dl melk, så det er ikke mye som skal oppi. Bland alt sammen og ha litt smør i vaffeljernet når du skal steke. 

Server gjerne med bær, frukt eller syltetøy. Jeg synes det smakte veldig godt med banan, jordbædsyltetøy og eple - og pæresyltetøy. De er uten sukker, så dette er et ordentlig sunt, og GODT måltid som du kan kose deg med :-)Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits