• 23.03.2015, 14:05

Familielunsj


Hei mandag - velkommen skal du være! 

Denne uka har jeg kun to dager hvor ingenting står på planen, så dette er en uke som kommer til å fly forbi. Det er jobb, familie og venner som står på planen, og det er ingenting som er bedre enn det.

I dag inviterte jeg mamma på lunsj, så jeg stelte i stand litt god mat. Det er ikke ofte jeg spiser så "fin" lunsj som det vi gjorde i dag, så det var veldig koselig (og godt!). Det er så koselig å ha besøk og jeg elsker å stelle i stand litt å sette på bordet. Siden det er mandag, prøvde jeg å holde det litt sunt, og jeg tror absolutt maten falt i smak hos mamma. Jeg serverte grovbrød og hjemmelagde rundstykker, med frukt, smoothie og masse godt pålegg. En perfekt måte å starte en ny uke på!I dag skal jeg og Felipe dra å trene sammen. Det er ikke så ofte vi får gjort det, så det ser jeg frem til. Jeg har ingenting i mot å trene alene, og det har egentlig ikke han heller, men det er alltid bedre å ha noen å trene sammen med som pusher deg lengre enn du tror du ikke klarer. Vi er veldig flinke til å trene begge to, og vi drar og trener alene hvis vi ikke får tid til å gjøre det sammen. Når man er samboere, er det ikke alltid så enkelt å ha et sunt kosthold hvis ikke begge to vil. Hvis den ene sitter og spiser sjokolade, og den andre skal spise en gulrot, så er det ikke alltid så lett å motså fristelsen, så jeg er veldig glad for at vi har samme mening angående kosthold og trening her hjemme. Det gjør ting mye enklere, haha!

Håper dere får en flott start på uken 

Så koselig :) Ser herlig ut! Ønsker deg en fin dag <3

Caroline

23.03.2015 kl. 14:28
Karina Larsen: Tusen takk :) Ha en fin dag du også!
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits