• 24.03.2015, 16:31

Kjærestetur i finværet


I dag er det helt fantastisk vær i Sandefjord. Gradestokken viste hele 13 grader, og det skal man absolutt ikke klage på i mars. For bare et par dager siden våknet vi opp til at det snødde ute, så da kjente jeg at vinterdepresjonen kom tilbake med en gang, haha. Heldigvis la det seg ikke og det var bare den ene dagen. Nå er det fint igjen, så i dag bestemte vi oss for å gå en tur. Vi gikk i parken og opp på et sted som heter Preståsen. I parken hadde blomstene allerede begynt å komme, og det ga meg skikkelig vårfølelse. Da kjente jeg at hjerte mitt smilte.. 

Preståsen er et sted hvor man får utsikt over hele byen - og det er virkelig fint. Det er en trapp som går opp til fjellet, det er masse benker overalt og bare masse natur. Det er balsam for sjela å komme seg ut i slikt vær, og bare nyte naturen og hverandres selskap. Vi ble sittende der oppe en god stund og bare pratet og så utover den fine byen vi bor i. Det er en fin tid vi har foran oss nå og det gjelder å nyte hvert eneste sekund av det. Det har vært en veldig fin dag i dag med trening på morgenen og litt kjærestetid på ettermiddagen. 

 


Fine gutten min 

 
Emilie

24.03.2015 kl. 16:53
Så koselig! Er så deilig når været er så fint!

Caroline

24.03.2015 kl. 16:57
Emilie: Ja, helt fantastisk :D

hansseenpija

24.03.2015 kl. 18:26
Så koselig :) og det er jo så hærlig når været er så fint også

Caroline

24.03.2015 kl. 20:17
hansseenpija: Det er det absolutt :)
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits