• 25.03.2015, 12:31

Sminkeprodukter


I dag tenkte jeg å vise dere hva min daglige sminke er. Huden min er veldig følsom, så den reagerer veldig fort hvis jeg bruker mye i ansiktet. Derfor er det ikke så veldig mye jeg bruker til daglig - kun det nødvendige, og jeg klarer meg fint med det. Jeg har også dager hvor jeg ikke bruker noe sminke i det hele tatt. Huden har godt av å få hvile litt, og fordi jeg får lett uren hud, må jeg være veldig forsiktig med hvilke produkter jeg bruker og mengden. 

Jeg bruker Chanel foundation først. Den tar jeg et tynt lag med rundt om i hele ansiktet, slik at det ser naturlig og fint ut. Deretter tar jeg solpudder kun på kinnbeinet. Jeg synes ikke det blir fint hvis man smører solpudder i hele ansiktet. Solpudderet har en veldig mørk farge, så på meg hadde det sett helt forferdelig ut om jeg hadde tatt det i hele ansiktet. 

 Deretter bruker jeg eyebrow-lineren på øyebrynene mine. Mine øyebryn er egentlig ikke så aller verst, men jeg liker å fremheve dem litt slik at det ser naturlig og fint ut, så før jeg påfører lineren, "børster" jeg brynene med kosten som er på lineren, så ser det veldig bra ut når du er ferdig. Det ser mer "ryddig" ut enn hvis du hadde påført lineren uten å ha ryddet opp først. 

Mascaraen tar jeg på til slutt. Her bruker jeg først den svarte mascaraen fra Makeup Mekka. Den er jeg veldig fornøyd med. Jeg har veldig korte øyevipper, så jeg bruker alltid mascara med volum. Denne fra Makeup Mekka er veldig bra og gjør øyevippende mine mye lengre. Jeg bruker ikke mye av denne, men tar heller den andre over. Det er også en volum-mascara, men den gjør også vippene tykkere og fyldigere, så sluttresultatet blir veldig bra. 

 
Iselin Renée

25.03.2015 kl. 20:46
så mye fint :)
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits