• 05.04.2015, 16:34

Søndagstur
Hei! 

God søndag og god påske. Nå er det altfor lenge siden sist, og jeg kjenner at det klør i fingrene etter å skrive. Jeg håper dere har det bra og at dere har hatt en fin påske. Det er vel ikke bare meg som har spist altfor mye godteri og føler at all treningen har vært for ingenting?! Hehe. Gleder meg veldig til å komme i gang igjen til uka og få trent av meg all påskekosen jeg har spist. 

I dag har jeg og Felipe vært ute og gått en lang søndagstur. Vi var ute i hele tre timer og gikk, og vi fikk en ordentlig fin tur på de timene. Vi gikk opp på fjellet og hadde en fantastisk utsikt utover hele Sandefjord og satt der en liten stund før vi gikk hjem igjen. Før vi gikk opp på fjellet, gikk vi en lang runde rundt byen og opp dit hvor Felipe har bodd før. Frisk luft er godt for kropp og sinn, og det var veldig godt å komme seg ut. Denne helgen har det vært veldig fint vær, så jeg skal absolutt ikke klage. 

Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits