• 07.04.2015, 13:41

Kickstart dagen med noe godt
Hei! 

Nå er påsken over for denne gang, og jeg har hatt det kjempe koselig. Vi har vært i familiesamlinger, gått fine turer i den fine påskesola og spist altfor mye godteri. Akkurat sånn påsken skal være, synes jeg. Jeg har lagt trening og sunt kosthold litt på hylla disse dagene, men nå er jeg klar for ny uke og nye mål. Jeg gleder meg til å komme i gang med trening. Det er en følelse for seg selv å ha musikk i ørene og koble helt av på treningssenteret. 

Jeg går veldig i surr i dagene fordi det var helligdag i går, så i dag har jeg forestilt meg at det er mandag, så denne uka kommer til å gå veldig fort. Jeg har akkurat laget meg en veldig god smoothie til lunsj. Det passer perfekt som mellommåltid, eller bare hvis du vil ha noe å kose deg med. Vi har kjøpt smoothieblanding i Sverige som det er mange forskjellige frukter oppi. Det smaker utrolig godt blandet med litt vanlijekesam og eplejuice. Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits