• 11.04.2015, 13:32

Hat fashion


Hvis det er et plagg jeg synes er dritkult, er det hatt. Jeg har alltid ønsket meg en type hatt som denne, men har aldri fått ut fingeren til å få kjøpt det. Delvis også fordi jeg ikke synes jeg kler alle type hatter, så da har jeg heller latt være, men denne likte jeg veldig godt da jeg så den på Nelly. Jeg synes ofte at hodeplagg fresher opp hele antrekket, enten om det er hatt, lue eller bare et par solbriller på hodet. Det er liksom "det lille ekstra".

Jeg gleder meg utrolig mye til sommeren. Bare tanken av shorts, jumpsuit, ballerinasko og varme sommerdager gir meg et smil om munnen. Det er så godt å ha noe å se frem til, og noe å glede seg til. Jeg håper vi får en like bra sommer som i fjor (om ikke bedre?). Da hadde det blitt en glad Caroline, haha. Sommeren er definitivt min favoritt årstid. Trærne er grønne, fuglene kvitrer, sola varmer og folk er glade. Jeg elsker å fornye garderoben med nye sommerklær og denne hatten kommer til å bli mye brukt fremover, og jeg gleder meg til å sette den sammen med fine, fargerike sommerantrekk. 
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits