• 12.04.2015, 10:42

Sunday breakfast


I dag er en av mine favorittdager gjennom hele uka. Jeg elsker søndager, fordi da kan jeg gjøre det jeg vil og det er ukens "daffedag" for meg. Jeg har blitt et skikkelig A-menneske og var oppe allerede klokka ni i dag. Selv om det er søndag, liker jeg å komme meg opp om morgenen og få utbytte av hele dagen. 

Nå sitter jeg og hører på "see you again" mens sola skinner inn vinduene. Det er en følelse for seg selv, og jeg kjenner at jeg blir så glad. Jeg gleder meg til den tiden vi har i vente. "See you again" går på repeat her hjemme. Den er så utrolig fin, og jeg må virkelig få rumpa i gir og se den nye Fast and furious filmen. Jeg har jo hørt så mye bra om den, og kun positive tilbakemeldinger om den, så det er helt tragisk at jeg er så sent ute! 

I dag laget jeg min etterlengtede favorittfrokost. Solbæryoghurt med banan og musli. Det er en skikkelig kickstart på dagen, og det gir meg mye energi og mye overskudd. Jeg skal snart sette meg ned å planlegge uka som kommer. Det er noe jeg gjør hver søndag, og jeg koser meg virkelig med det. Planlegge trening, middager, mathandel og andre avtaler. Jeg liker å ha oversikt, fordi jeg er så sykt glemsk av meg.. haha! Håper dere får en fin søndag!

Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits