• 13.04.2015, 11:55

No sugar - challenge


Nå er det endelig ny uke og jeg kunne ikke vært mer klar for det. I dag stod jeg opp halv ni for å trene, og det ble en effektiv og hard treningsøkt for meg. Jeg liker best å trene tidlig om morgenen, fordi da får jeg en skikkelig kickstart på dagen, og kan gjøre andre ting etterpå. Dagens treningsøkt ble slik: 

Tredemølle i oppoverbakke 15 minutter
Chest press 10 x 4 repetisjoner
Abdominal crunch 10 x 3 repetisjoner
Total abdominal 10 x 4 repetisjoner
Leg press 10 x 4 repetisjoner
Situps x 20
Knebøy x 40
Side til side twist x 40

I dag begynner jeg og Felipe med en no sugar - chellenge. Jeg har skrevet om det tidligere på bloggen at jeg har hatt planer om å gjennomføre det, og nå har vi bestemt oss for å få det til, fra og med i dag. Det er ganske enkelt. Det går rett og slett ut på å ikke spise godteri, potetgull, brus, sjokolade og usunne ting. Vi skal gjennomføre dette helt frem til 1. Juli, men har bestemt at vi kan spise sukker annenhver lørdag frem til det. Jeg er veldig positiv til at vi skal få til dette og det hjelper veldig når begge to har lyst. Jeg er spent på hvilke endringer dette gjør med kroppen min og livsstilen. Jeg er veldig glad i godteri, så dette blir en utfordring som jeg skal klare, og jeg er sikker på at jeg kommer til å merke stor forskjell. Jeg er opptatt av å ha en sunn og sterk kropp, og det er mine mål de neste månedene. 

Jeg tenkte å dele noen oppskrifter til dere som jeg har skrevet tidligere på bloggen, som er både sunt og godt, og som du kan kose deg med uten å få dårlig samvittighet! 

Oppskrift på sunne vafler finner du HER!Oppskrift på bananpannekaker finner du HER!
Oppskrift på en litt sunnere fredagsmiddag finner du HER!
Oppskrift på egg - og pastasalat finner du HER!

Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits