• 17.04.2015, 14:41

smashed avokado

Denne dagen har virkelig flydd avgårde, og jeg er veldig klar for helg. Jeg fikk en skikkelig god treningsøkt på morgenen i dag, og jeg begynner endelig å se resultater på kroppen min. Det er verdt alt det harde arbeidet, og det er akkurat slik jeg ønsker, og det motiverer bare mer til å trene og ha det kostholdet jeg har nå. Jeg har ikke spist eller drukket noe sukker hele uka, og i helgen har jeg handlet inn kesam, agurk, jordbær og minigulrøtter som jeg ska kose meg med. 

Jeg pleier alltid å vaske leiligheten rett før helgen, slik at jeg kan bare kose meg og nyte den uten å ha dårlig samvittighet for ting jeg skulle ha gjort. Nå er det veldig rent og pent her og jeg har veldig god samvittighet etter å ha vasket og trent så tidlig på dagen. Jeg belønnet meg med en veldig god lunsj, som jeg tror er min nye favoritt! Det er kjempe godt og enkelt, og det eneste du trenger er en avokado, ett egg og ristet grovbrød. 

Håper dere får en fin helg!

 

Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits