• 13.05.2015, 12:14

Sommermat


Hei! 

Så lang tid det har gått siden sist jeg var innom her og skrev. Jeg har savnet det, men jeg har vært helt uinspirert og veldig mye trøtt og sliten så jeg har ikke hatt så mye energi til overs. Jeg kjenner jeg har kommet litt over det nå, og jeg har fått tilbake den inspirasjonen som jeg hadde for noen uker siden. Det føles veldig bra. 

På mandag fylte jeg opp kjøleskapet med masse sunn, god mat for hele uken. Det finnes ingen bedre følelse enn å se et fullt kjøleskap (iallfall ikke for sånne matvrak som meg!). Dagene har gått i jobb, venner og kjæreste den siste tiden, og jeg føler dagene bare flyr fra meg uten at jeg rekker å nyte dem. Tiden går så fort, synes jeg. Jeg ser virkelig frem til sommeren, og den skal jeg nyte fullt ut så mye jeg kan, og i dag ga jeg meg selv en liten sommerfølelse. Jeg laget en stor tallerken med vannmelon, jordbær og mango, og et glass fersken istè ved siden av. Det smakte utrolig godt, og med sola som skinner inn vinduene, føler jeg nesten at det er sommer allerede! 
snippen

13.05.2015 kl. 12:34
Nam, det så godt ut! Ha en god uke videre :)

Caroline

13.05.2015 kl. 12:52
snippen: Tusen takk, i lige måde :)
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits