• 15.05.2015, 21:13

Årets første grillmat
Endelig er det helg igjen. Denne uka har gått altfor fort, og jeg vet at de neste ukene kommer til å fly avgårde også. Det er mye som står på planen som jeg gleder meg veldig til. I dag har det vært veldig fint vær i Sandefjord, så vi dro til mamma for å grille. En av de beste tingene med sommeren er definitivt grillmaten, synes jeg. Hvis jeg får en tallerken med potetsalat, sommerkotelett og maiskolbe, er jeg lykkelig. Haha! Det er få ting som slår ordentlig grillmat med familien i fint sommervær. Hvis det er noe jeg har merket på meg selv etter at jeg flyttet inn i egen leilighet, er det at jeg har blitt veldig familiekjær og jeg elsker å tilbringe tid med familien min. 

Det var utrolig koselig å være samlet meg, samboeren min, søsteren min og mamma i dag. Det er ikke ofte vi samles alle sammen. Dessverre fikk ikke storebroren min vært med i dag, fordi han, som mange andre, har eksamen nå, men heldigvis har sommeren så vidt begynt, og vi har en god tid i vente foran oss :-) Jeg håper sommeren i år blir akkurat som den i fjor (om ikke bedre?!). Jeg har lyst til å nyte denne sommeren og gjøre den så bra som mulig, og lage mange nye minner med dem jeg er glad i. Det blir hva man gjør det til selv!

 

Oda Helene Hjørnevik

15.05.2015 kl. 21:15
Så fin blogg du har med fine bilder!

Caroline

15.05.2015 kl. 22:02
Oda Helene Hjørnevik: Tusen takk :-)
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits