• 18.05.2015, 10:17

Min 17. mai


I dag våknet jeg opp og var så uthvilt. Jeg la meg allerede kvart over ti i går kveld etter en lang og fin 17. mai. 

Dagen startet med lunsj her hjemme sammen med en venninne. Jeg hadde laget eggerøre, bacon, rundstykker, sjokolademuffins og vi hadde frukt, marengs og godt pålegg. Det var veldig koselig å få besøk. Jeg liker å stelle i stand sånne måltider hvor jeg må holde på litt på kjøkkenet, selvom jeg ble forsinka i går da, haha. Jeg hadde tenkt til å ha maten klar på bordet når hun kom, men jeg var jo ikke halvveis ferdig engang.. Lot meg rive litt med av 17. mai på TV. Det var veldig koselig, og vi satt og pratet om alt og ingenting i et par timer, frem til samboeren min kom hjem fra jobb. 

 

Da Felipe kom hjem fra jobb, dro vi ut på brygga og tok en øl før vi skulle se på borgertoget. For meg er det tradisjon å se på det, og i går var det helt fantastisk da været var så fint. Det ble nesten litt for varmt å stå i sola i to timer, så jeg måtte stå i skyggen isteden. Skal absolutt ikke klage på været da, og jeg koste meg like mye fordet, jeg. 

 


Disse var så søte!!


Vi var utrolig heldig med været her i Sandefjord i går, så etter at borgertoget var ferdig, var vi så heldige at vi fikk et bord på favoritt restauranten min. Det var bare flaks, fordi vi hadde ikke bestilt bord på forhånd. Skikkelig forberedt, haha! Vi dro ned på brygga igjen etter vi hadde spist, og der satt vi til litt utpå kvelden. I går var det jo Barcelona-kamp, og jeg har en veldig fotballgal samboer som satt og så på den kampen mens vi jentene pratet og koset oss. 

Hadde dere en fin 17. mai? 

Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits