• 24.05.2015, 10:43

Pinseaften


Hei, hvordan går det med dere? 

Været vi hadde igår, på pinseaften var helt fantastisk. Det var hele 21 grader i skyggen, og en god del varmere i sola. Vi har overnattingsbesøk av kusina mi, og igår var vi og grilla hos en kompis som er hjemme fra Oslo i helgen. Da vi skulle handle grillmaten, stod jeg der som en forvirret valp og ante ikke hva jeg ville kjøpe. Det er jo så mye mat å velge mellom, og for sånne matvrak som meg, er det vanskelig å bestemme seg, haha! 

Vi fant mat til slutt, og det smakte himmelsk. Uansett hva man velger, så er grillmat godt. Og det smaker selvfølgelig enda bedre når sola steker deg i ansiktet når du sitter og spiser, og du er omringet av godt selskap. Vi hadde det veldig koselig i går, og jeg og kusina mi koste oss med hunden hans. Vi løp rundt i hagen og kastet ball, og hunden løp etter den. Sånn kan jeg holde på i timesvis. Det gir meg en så god følelse og jeg får ordentlig sommerfølelse av å være ute i hagen og på verandaen. Det gjør man jo ikke om vinteren.. Og en så utrolig søt frøken skal du lete lenge etter. Brun labrador med rosa halsbåd som løper så ørene flagrer rundt i hagen, aww ♥ 


Se så søt!!! 
Ronja og Martine

24.05.2015 kl. 10:44
Herlig med fint vær! Ønsker deg en riktig fin helg, ha en kjempefin søndag!:)

Hadde satt stor pris på om du hadde tatt en titt innom vår blogg!<3

Caroline

24.05.2015 kl. 10:45
Ronja og Martine: Takk, i lige måde :)
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits