• 26.05.2015, 21:39

Beautiful sunset
I kveld har jeg og Felipe gått en tur opp på Preståsen her i Sandefjord. Det er helt nydelig ute nå, med grønt gress, grønne trær og alt var så fint ute. Jeg hadde så lyst til å gå ut å ta noen bilder. Må utnytte været når det er så fint, og lyset på bildene ble utrolig bra. Jeg synes det er så fint ute når det er helt blå himmel og solnedgang, og det vises veldig godt på bildene også. 

Det er godt å komme seg ut i frisk luft og få beveget seg litt. Det gjør noe med meg, og jeg føler meg mye bedre etterpå. Godt for sinn og skinn, hehe! Det gjør det enda bedre når man har godt selskap rundt seg, og i mitt tilfelle, har jeg det beste. Jeg er så utrolig takknemlig for Felipe, at han gidder å bli med ut å ta bilder når som helst uten en eneste klage, og vi har det ordentlig hyggelig sammen. Jeg lot telefonen ligge hjemme, og ville bare nyte tiden i fine omgivelser med han, og det føltes så godt. Det er viktig å ha litt kvalitetstid sammen uten å tenke på alt annet mas som skjer ellers. Være i våres egen boble for en liten stund kristin

26.05.2015 kl. 22:59
så nydelige bilder !

Caroline

26.05.2015 kl. 23:08
kristin: Tusen takk :-)

Angel

27.05.2015 kl. 00:04
Herregud så pen du er også for en kropp ♥

Caroline

27.05.2015 kl. 08:16
Angel: tusen tusen takk :-)
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits