• 27.05.2015, 14:30

Alenetid med Orphan Black


Nå har jeg akkurat satt meg ned etter å ha gjort litt husarbeid. Det må også gjøres, men jeg liker å holde på litt hjemme, så det gjør meg ingenting. Da jeg bodde hjemme, ble jeg sur når jeg ble bedt om å tømme oppvaskmaskinen eller henge opp klesvask, men nå synes jeg bare det er koselig å gjøre det, haha. Stakkars mamma og pappa. Har dårlig samvittighet for måten jeg var på, men heldigvis vokser man fra sånn oppførsel. Kunne aldri falt meg inn å oppføre meg som en uutholdelig fjortiss nå! 

Jeg laget litt frukt og sitronvann til lunsj i dag. Matlysten er ikke helt på topp for tiden, og det er veldig irriterende. Jeg elsker jo mat, så derfor laget jeg noe "lett" til lunsj i dag. Jeg sitter og ser på Orphan Black. Herregud, for en bra serie. Er helt hekta! Den har alt. Drama, spenning og noen ganger er den faktisk litt morsom. Sier "faktisk" fordi det skal jo være en spenningsserie, men han homofile som spiller i serien er en ordentlig raring, haha! Dere som har sett serien skjønner hva jeg mener, og for dere som ikke har sett den, så anbefaler jeg den på det sterkeste :-) 
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits