• 07.06.2015, 13:49

Effektiv søndagsmorgen


God formiddag, alle fine! 

I dag våknet jeg halv ni da alarmen ringte. Det siste jeg ville var å stå opp, men jeg kom meg opp alikevel etter å ha gnidd meg i øynene ti tusen ganger, haha. Tidligere i uka hadde jeg og Felipe bestemt oss for å ha en skikkelig vårrengjøring her hjemme, og at det skulle gjøres i dag. Vanligvis ligger vi på sofaen og ser på TV på søndager og spiser lørdagens rester av smågodt, men i dag startet vi dagen effektivt isteden. Jeg synes vi er veldig flinke, og nå er det veldig rent og pent her! 

Det går dobbelt så fort når man er to som hjelper hverandre, og jeg er veldig takknemlig for at jeg har en samboer som hjelper meg. Vanligvis er det jeg som står for rengjøringen av leiligheten og han gjør andre ting, men i dag var det litt forskjellig som skulle gjøres, så da var jeg glad for litt hjelp. Han er så snill Håper dere får en fin søndag :-)

 

lillebenedikte

07.06.2015 kl. 15:28
Så flink dere har vært!
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits