• 08.06.2015, 15:51

Monday bliss


Hei, og god mandag! 

Først vil jeg bare si at jeg blir så glad når jeg ser at det er så mange som er innom bloggen min hver dag. Det motiverer meg mye til å fortsette med bloggingen når jeg vet at så fine mennesker leser den. Jeg elsker jo å blogge, så det er absolutt noe jeg kommer til å fortsette med. 

I går ble jeg og Felipe sittende oppe å se på en dokumentar om elefantene som lever i Afrika, og den var ikke ferdig før halv 2. Jeg pleier ikke å legge meg så sent, så jeg kjente det på kroppen i dag. Har hatt hodepine hele dagen, og er veldig trøtt. Det var absolutt verdt det da, fordi det var så spennende, og jeg blir så engasjert når jeg ser på dokumentarer som har med dyr å gjøre. Det gjør meg så vondt å vite at elefantene er utryddningstruet. Det er jo så utrolig vakre dyr!! 

Selv om jeg hadde veldig vondt i hodet i dag, hadde jeg bestemt meg for å dra på trening. Jeg hadde ikke veldig lyst, og Felipe måtte overtale meg litt, men nå er jeg veldig glad for at jeg lot meg overtale. Jeg merket ikke noe til hodepinen da vi var og trente, men dessverre kom den tilbake da vi kom hjem, og den har enda ikke gått bort. Jeg har akkurat spist litt, og skal sette meg under teppe med en bok jeg lånte på biblioteket i dag. Har hørt mye om "Boktyven", så gleder meg veldig til å starte på den, og har troa på at den er så bra som alle sier at den er. 


Favorittskåla med yoghurt, banan, jordbær og blåbær, og banan - og kiwi smoothie. Mmmmm!! 

katrinenie

08.06.2015 kl. 16:04
Ser kjempe godt ut!

Ønsker deg en fin dag videre :-)

Caroline

08.06.2015 kl. 16:58
katrinenie: tusen takk, i like måte :-)
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits