• 11.06.2015, 10:34

Chiapudding med kokos


God morgen, skjønninger! 

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele en veldig god oppskrift med dere. Den passer perfekt dersom du vil prøve ut noe nytt på frokost-fronten, og det er kjempe enkelt. Tok ikke meg mer enn et par minutter å lage, så anbefaler dere virkelig å teste ut dette. Den har en frisk smak av kokos og frukt, så den gir en veldig god start på dagen, og du blir veldig mett. Det skal brukes chiafrø, men dessverre hadde jeg kun linfrø tilgjengelig, men det smakte akkurat like godt, og ikke minst - det er sunt! :-)

Slik gjør du: 

Hell chiafrø og kokosmasse oppi et glass. Det behøver ikke å være så veldig mye. Deretter heller du kokosmelk litt over halve glasset og bland alt sammen. Og for en enda bedre smak, kan du tilsette kokosvann eller ananasjuice. Jeg brukte ananasjuice for å få en litt fruktig smak, og den anbefaler jeg virkelig. Den gir chiapuddingen en litt annen smak enn bare kokos, og det gjør den litt friskere. Bland så alt dette sammen og sett et lokk oppå og la den stå noen timer i kjøleskapet. Jeg laget denne kvelden før, slik at den var perfekt til jeg skulle spise den morgenen etter! Iselin Renée

11.06.2015 kl. 13:08
Takk for tips, chiafrø er genialt :)

Caroline

11.06.2015 kl. 14:09
Iselin Renée: Det er det :-)
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits