• 11.06.2015, 14:50

Gjør det for deg selv


Nå har jeg endelig kommet i gang med treningen igjen, etter en alt for lang pause. Jeg skrev et innlegg tidligere om hvordan du kan finne treningsmotivasjonen din, og nå har jeg endelig også fått skjerpa meg og begynt å trene. Begynte på mandagen og har trent mandag, tirsdag og i dag. Jeg skal også trene i morgen, så får vi se om jeg får til en økt i løpet av helgen også. Det er så viktig å ikke ha så høye forventninger til seg selv, fordi hvis du ikke får det til, blir du bare skuffet over deg selv, og det er ingen god følelse. 

Tren når du ønsker det og når du kjenner at du har lyst til å trene. Hvis man synes det bare er et ork å trene, blir som regel ikke økten noe bra heller. Lytt til kroppen, det er viktig. Jeg trener for min egen del, fordi jeg vet hvilken god følelse jeg sitter med etter jeg har hatt en bra treningsøkt. Jeg har satt meg mine mål som jeg har lyst til å klare, og underveis i treningen har jeg opplevd en mestringsfølelse som ingenting kan måle seg med. Det føles helt fantastisk! 

Jeg anbefaler deg å trene for din egen del, og bare drite i hva alle synes og mener. Rett og slett. Konsentrer deg om deg selv, og tren i ditt tempo og på din måte. Det aller viktigste er at du trener på en måte du liker og som gjør deg glad. Det er ikke meningen at det skal være kjedelig å trene. Man skal kose seg og vise seg selv hva man er i stand til å klare og bevise nye ting for seg selv.

Jeg har vært på treningssenter i 5 år nå, og jeg må helt ærlig si at det tok lang tid for jeg følte meg komfortabel med det. Da jeg begynte å trene i 2010, hadde jeg ikke peiling på hva jeg drev med og jeg trente fordi alle andre gjorde det. Jeg ville ikke føle meg utenfor. Jeg gikk aldri på treningssenteret uten sminke, fordi jeg følte meg ukomfortabel nok fra før av, om jeg ikke skulle være 100 % naturlig i tillegg. Nå, fem år senere har jeg lært meg å drite i sånne ting. Det er faktisk ingen som bryr seg om hvordan du ser ut når du trener. Du kommer jo for å trene og for å svette, ikke for at alle andre skal se på deg. Det er helt latterlig å i det hele tatt tenke slike negative tanker, fordi det er ingen andre enn deg som bryr seg om det. Be yourself 100 % 

Dette bildet er tatt etter tirsdagens harde styrkeøkt. Null sminke og tomatrød i ansiktet. Vet dere hva, jeg er stolt av å legge ut det bildet, fordi det eneste jeg ser er at jeg har klart å gjennomføre en hard treningsøkt, og er stadig nærmere målene mine. 
 

Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits