• 06.07.2015, 12:18

Sunt frokosttips


Hei! 

Endelig er det mandag, og jeg føler meg kjempe klar for en ny uke - med nye muligheter. Jeg startet dagen i dag med en handletur med mamma. Jeg prøver alltid å handle en dag i uken, alltid på mandag. Man sparer så utrolig mye penger på det, isteden for å småhandle hver dag. Det er en veldig god rutine, og nå er kjøleskapet fylt opp med masse godsaker! Ingenting er bedre enn det. 

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele et enkelt og sunt frokosttips med dere. Jeg har pleid å spise yoghurt med masse frukt til frokost, og det er fortsatt en favoritt. I dag hadde jeg lyst til å prøve en annen type, og den er faktisk mye bedre og enda litt sunnere enn det jeg har spist tidligere.

Det du trenger til frokosten er: 

- Gresk yoghurt naturell 
- Jordbær 
- Blåbær 
- ZeroH saft (valgfri smak) 

 

Det du trenger til smoothie er: 

- Valgfri smoothieblanding (jeg brukte skogsbær) 
- Eplejuice 
- Mager vanilje kesamSlik gjør du:

Rør sammen gresk yoghurt med litt ZeroH saft. Du behøver ikke så mye saft, det er bare for å få litt smak på yoghurten og for å få "løst" den opp. Yoghurten er veldig tykk. Etterpå kutter du opp jorbær og blåbær, og tar oppå yoghurten. Her kan du egentlig bruke hvilke bær du ønsker, men jeg synes det er best med jorbær og blåbær. Nå har endelig norske jordbær kommet i butikkene. De smaker definitivt best! 

Når du skal lage smoothien, tar du smoothieblandningen oppi en blender og tilsetter litt eplejuice. Jeg pleier å prøve meg litt frem med hvor mye juice jeg vil ha oppi. Liker egentlig ikke å ha så veldig mye, fordi da forsvinner så mye av smaken på bærene synes jeg. Deretter tar du oppi 1 SS mager vanilje kesam. Dette setter utrolig god smak på smoothien, og er den lille prikken over I'en! 

Håper det smaker :-)

Stine Tokle

06.07.2015 kl. 12:20
Fresht :D
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits