• 10.07.2015, 13:05

Livet smiler


For ikke så veldig lenge siden hadde jeg en periode hvor jeg var helt uinspirert og energien min var helt på bånn. Jeg hadde ikke lyst til å gjøre noe annet enn å bare ligge inne, og det er absolutt ikke bra for meg. Hvis jeg sitter inne to dager på rad, går det utover humøret og selvfølelsen min med en gang, og det er veldig slitsomt for meg, og alle andre rundt meg.

Nå føler jeg det stikk motsatte. Jeg er veldig motviert med treningen, og på mandag fylte jeg opp kjøleskapet med masse sunne godsaker. Bare det gjør mye med meg og humøret mitt. Jeg føler meg straks mye bedre av å se et fargerikt kjøleskap. Jeg våkner opp hver dag med et smil og jeg kan ikke vente med å starte dagen. Det er lenge siden jeg har følt det sånn når jeg har stått opp av senga. I det siste har jeg tenkt mye på hvor heldig jeg faktisk er som har det livet jeg har. Det er godt å kjenne på takknemlighet og jeg synes også det er viktig å ta seg et minutt å tenke over de gode tingene man har, isteden for å bruke flere minutter, timer og dager på å tenke på det man ikke har. Det gir deg ingenting annet enn dårlig humør og en dårlig følelse. Det er så bortkastet energi. 

Før hatet jeg mandager - nå er det min favorittdag i uka. Jeg er selvfølgelig veldig glad i helgen, akkurat som de aller fleste, men for meg betyr mandag en ny, fresh start hvor jeg kan gi meg selv en ny sjanse. En ny sjanse til å gjøre det jeg ikke fikk gjort uka før, og en ny sjanse til å gjøre det jeg har lyst til å gjøre. Jeg våkner opp med en så sterk livsgnist hver eneste dag, og livet mitt SMILER! 

 

Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits