• 02.08.2015, 18:20

Den siste tiden


Etter en lang pause fra bloggen, er det så koselig å se at folk fortsatt titter innom for å se om jeg har skrevet. Sånt blir jeg glad av - og takknemlig. Den siste tiden har flydd avgårde, og det er så rart at sommeren faktisk snart er over. Sommer og sommer.. Kan ikke akkurat skryte av sommerværet vi har hatt i år. Tror værgudene glemte Norge, haha. 

Jeg har jobbet veldig mye i sommer, og det har bare vært fint. Det er koselig å dra på en jobb du stortrives i, omringet av folk som gjør deg glad. Dagene har gått mye til det, men jeg har også stresset mye mer enn jeg pleier å gjøre. Jeg prøver vanligvis å unngå stress, fordi det er noe jeg absolutt ikke trives med. Jeg er en person som alltid planlegger på forhånd, og jeg pleier å sette opp en plan på hva jeg skal gjøre, men plutselig kræsjet alt sammen og jeg måtte rive meg selv i håret for å finne løsninger. 

Helt siden jeg søkte skole i Mars har jeg egentlig tatt det veldig med ro. Jeg følte meg sikker på valget jeg hadde tatt og jeg følte meg nokså trygg på at jeg skulle komme inn. Jeg sjekket hver eneste dag i Juli om vi hadde fått svar, men det hadde vi ikke, og jeg begynte å bli veldig utålmodig. Det er min største svakhet, haha. Plutselig dukket det opp den ene Facebook-statusen etter den andre om folk som kom inn her og der, og jeg gikk selv inn for å sjekke og fikk et stort slag i trynet. "Ikke tilbud" stod foran øynene mine, og i et øyeblikk følte jeg at hele verden min raste sammen. Alle planene jeg hadde laget gikk i dass, og jeg ante ikke hvordan dette skulle ordne seg. 

Samboeren min har virkelig stilt opp for meg rundt alt dette, og det er jeg kjempe takknemlig for. Det er så godt å ha en som tar deg imot når du faller, og reiser deg opp igjen når du ikke klarer det selv. Vi pratet mye sammen, og han fikk meg til å tenke på restplasser. Jeg har jo hatt lyst til å begynne i Horten eller Porsgrunn ettersom det er skolene som ligger nærmest, og jeg så hvilke studier som var ledige her. Jeg hadde alle fingre og tær krysset for at det kanskje var noe her jeg kunne trives med - OG DET VAR DET! 

Jeg har nå endelig kommet inn på barnehagelærer i Horten, og dette føles så riktig. Etter to år med jobbing skal det faktisk bli gøy å begynne på skolen igjen. Og dette er deltidstudie, så jeg får også jobbet en del ved siden av, og det blir litt variasjon. Jeg tror det passer meg midt i blinken, og det er sant som de sier: Alt ordner seg for snille jenter! M

03.08.2015 kl. 12:12
hva jobber du med? :)

Caroline

03.08.2015 kl. 12:20
M: Akkurat nå jobber jeg på Rema 1000 :-)
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits