• 08.08.2015, 16:09

Endelig


Nå har sommervarmen endelig kommet, det var jammen på tide! Skolen begynner neste uke, så det er veldig typisk at sommeren kommer nå, men det kan jeg sitte å klage på så mye jeg vil, men det er ikke så mye jeg kan få gjort med det, haha. 

I dag var jeg og Felipe ute på kafè og spiste brunsj. Det var veldig koselig å gjøre noe sammen før han skulle på jobb, og det var perfekt vær og temperatur å sitte ute i. Ikke for varmt og ikke for kaldt. Jeg klarer ikke å spise ute hvis det er altfor varmt. Da blir jeg kvalm og klarer ikke å spise noe. Veldig rart... Men i dag var det akkurat passe og vi koste oss i en time før han dro. Fin måte å starte fridagen min på ♥ 

Etter at Felipe hadde dratt på jobb, møtte jeg mamma også i byen. Det er så kjedelig å sitte inne hele dagen i så fint vær, så vi gikk rundt og kikket litt før vi satte oss ned med noe kaldt å drikke. Det var så mye folk i byen, og jeg tror alle var like glade for det været vi har fått i dag, haha. Kjoler, shorts, t-skjorter, latter og god stemning overalt. Rart hvor stor påvirkning været har på oss egentlig. Jeg vet iallfall at humøret mitt kan forandres på et blunk om det er sol eller regn utenfor. 

Håper dere får en strålende lørdag, alle fine ♥

Anette

08.08.2015 kl. 17:30
så fine bilder du tar :)

Ha en riktig fin lørdag <3

Caroline

08.08.2015 kl. 17:56
Anette: Tusen takk:-)
Caroline

Jeg er en blid jente fra Sandefjord. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Håper dere liker det!

Search

Bloggdesign

hits