• 02.10.2015, 11:44

En helt ny verden


Herregud, så mye det har skjedd siden sist jeg skrev her på bloggen. Det har bare gått en måned, men det føles som et helt annet liv. Det er så mye som har skjedd, og jeg kan begynne med å si at jeg har vært singel i litt over en måned nå. Det er klart at når man har vært sammen med en person i over fire år, er det ikke lett når det blir brudd, men jeg synes jeg har klart meg bra alikevel. Jeg har fantastisk støtte i venner og familie, og jeg hadde ikke klart meg uten. Jeg har også blitt student igjen, så det har også hjulpet meg mye. Jeg skal ikke juge og si at det ikke har vært tøft, fordi det har det, men jeg synes også at det har gått overraskende bra. Det er ikke alle som er ment å være sammen, og hvis man prøver å se tingene fra forskjellige vinkler, blir ting ofte litt lettere. Jeg har skjønt at det ikke var meningen at vi skulle være sammen. Det er ingen forhold som er en dans på roser hele tiden, men det er heller ikke meningen at det skal være så vanskelig, så bruddet gikk egentlig ganske greit for seg, og jeg har det veldig bra nå. 

Som jeg sa, så har jeg blitt student igjen etter to friår, og det er faktisk veldig fint. Jeg har begynt på barnehagelærer på HBV, og jeg stortrives med det. Jeg har blitt kjent med mange flotte mennesker og fått flere gode venner som jeg er kjempe glad for. Det er litt rart å gå på skolen igjen etter å ha hatt kun jobb å tenke på i to år, men det er godt å ha noe å gjøre, og å få seg en utdannelse. Det å gå på høgskole er noe helt annet enn videregående, det skal være sikkert. Miljøet er noe helt annet, og det er mye mer som skjer. Alt er mye mer sammenspleiset, på en måte, og man føler at man passer inn uansett. Du trenger ikke å være noen andre enn deg selv. Nå har jeg fire år foran meg med skole, og jeg ser virkelig frem til det. Det er godt å ha noe å gjøre som man trives med, og sånn som tingene har blitt nå, er jeg veldig glad for at jeg har kommet inn på skole.

Jeg synes at jeg klarer meg overraskende bra med den nye hverdagen min. En måned virker så utrolig lenge siden, og når jeg ser tilbake på det, så ser jeg hvor feil alt egentlig var. Det føltes ikke feil da, og jeg angrer ikke på noe, men det er først nå jeg begynner å kjenne meg selv og det er nå jeg begynner å få det bra igjen. Jeg ser på alt som erfaringer og jeg føler jeg har kommet meg sterkere ut av dette, og jeg er veldig overrasket over meg selv over hvordan jeg har klart alle disse forandringene i livet mitt på så kort tid og at jeg fortsatt står her på mine to ben. Marie B :)

02.10.2015 kl. 16:12
Så utrolig fint å høre at det går så bra! :) <3
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits