• 23.05.2016, 13:49

Et nytt kapittel...


Åh, som jeg har savnet å skrive her inne.. Jeg tenker på det hver eneste dag, og hver gang jeg går ut døren tenker jeg at jeg vil ta med meg kamera og knipse bilder av alt jeg ser rundt meg. Jeg har ikke fått gjort noen av delene, og ikke spør meg hvorfor. Latskap kanskje? Kan det kalles latskap når jeg ikke gjør noe jeg egentlig har lyst til å gjøre uten å vite hvorfor? 

Uansett, så er det så mye som har skjedd siden sist jeg skrev her inne. Det er jo noen måneder siden. Tiden går så fort og jeg prøver å nyte hver eneste dag og å gripe øyeblikkene. Jeg prøver så godt jeg kan å ta vare på meg selv og alle rundt meg. Jeg er heldig som har så mye fint i livet mitt og jeg verdsetter alt så høyt! Av og til tror jeg man må stoppe opp og se med egne øyne alt man har rundt seg, for jeg tror man glemmer det noen ganger og tar det litt for gitt. Jeg prøver å ikke gjøre det. Ingenting er en selvfølge og man må gi for å få tilbake. 

Det er noen "store" ting som har skjedd siden sist jeg skrev her inne. Det ene er at jeg har sluttet på skolen. Dette gjorde jeg i April og da jeg var midt oppi alt kaoset, følte jeg det var lavmål av meg å begynne på noe og ikke fullføre det. Men jeg fikk hjelp av kjæresten min og familien min og dem fikk meg til å se at det var faktisk ikke lavmål - det var en tøff, sterk og selvstendig avgjørelse som helt klart var det beste for meg. Jeg var så psykisk sliten av alt sammen og jeg kom til et punkt hvor jeg var ordentlig deprimert og sliten. Jeg følte jeg måtte fortsette på skolen fordi jeg ikke ville skuffe de rundt meg, så jeg fortsatte hele tiden og jeg gikk på reservebatterier dag ut og dag inn og jeg følte jeg levde i en ond sirkel i min egen lille boble og alt rundt meg var bare fjernt og langt borte fra min verden. Da jeg endelig åpnet meg opp for familie og kjæreste og bestemte meg for å slutte på skolen, falt 10 kg av skuldrene mine med en gang. Det var en stor lettelse og alt ble mye bedre med en gang. Jeg skjønte at det var en riktig avgjørelse for meg og jeg har blitt mer meg selv etter det. Det var en så stor byrde jeg bærte med meg hver dag, og den ble tyngre og tyngre. Nå har jeg det fint! 

En annen ting er at jeg snart er i full gang med flytting. Det er første gang jeg flytter på egen hånd ut av egen leilighet, så det er litt nervepirrende. Jeg har flyttet mye tidligere, men da har det vært med familie. Nå har jeg bodd for meg selv i tre år, og nå skal jeg flytte fra leiligheten min og sammen med kjæresten min ute på landet! Jeg gleder meg så utrolig mye av så mange grunner. Den største grunnen er jo at jeg skal bli samboer med min bedre halvdel og få dele livet mitt og hverdagen min med han. På en annen side, har jeg alltid ønsket å bo på landet. Nå har jeg bodd i sentrum i tre år og det er ikke noe jeg trives veldig godt med. Det er mye bråk og støy hele tiden, og det passer ikke meg. Jeg trives mye bedre med fuglekvitring og stillhet rundt meg, masse fine turområder og mye natur rundt meg, så det skal bli helt fantastisk! Jeg har mye fint å se frem til, og nå er alt så nærme. Jeg har det så fint! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Kine

23.05.2016 kl. 18:28
<3
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits