• 24.05.2016, 19:26

Be your own inspiration


Forhåndskrevet innlegg.

Wow, for en respons jeg fikk på forrige innlegg! Jeg fikk mange meldinger på facebook og her på bloggen og det gjør meg så glad. Tusen takk!! 

Dere som har lest bloggen min en stund og dere som kjenner meg godt vet at jeg alltid har veldig mange tanker inne i hodet mitt samtidig som bare skriker etter å komme ut. Uansett om det er positivt eller negativt, så er det sånn at hodet mitt nesten eksploderer hver eneste dag, men det er en ting jeg har tenkt mye på i det siste og som jeg synes er veldig viktig, og det er det å være inspirert. Det gir meg overskudd, glede og plutselig skulle jeg ønske jeg hadde gjort alt i går. Jeg vil være min egen inspirasjon og jeg vil være den som gjør meg glad. Hvis ikke jeg klarer å gjøre meg selv glad, er det ingen andre som klarer det heller. Som oftest er det sånn iallfall. Det finnes selvfølgelig noen unntak, men det er så viktig å kunne glede seg selv også noen ganger! 

Når jeg har tid for meg selv sitter jeg og blar opp og ned på alt som er av interiørbilder, mote, klær og alt som hører med oss jenter. Weheartit, tumblr, blogger og instagram er daglige "gjøremål" for meg som jeg må innom å sjekke ut. Det tar ikke lang tid, men det kan gjøre hele dagen min bedre. Noen ganger trenger jeg å skru av telefonen og bare koble ut av alt og gjøre noe for meg selv. Jeg liker å sette på musikk, ta frem pleddet, noe godt å drikke og bare være for meg selv. Jeg tror alle trenger det iblant.. 

Noe som også hjelper meg når jeg er uinspirert, er å se tilbake på bloggarkivet mitt og spesielt alle matbildene jeg har lagt ut, haha! Fargerike matbilder er himmelen for et matvrak som meg, og interiørbilder er himmelen for meg som elsker å innrede mitt eget hjem, og å drømme seg bort fra alle daglige gjøremål i en hektisk hverdag et lite øyeblikk. Å sette livet på pause og nyte det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Line Melbye

24.05.2016 kl. 19:33
Så fint skrevet! Enig med deg :-) inspirasjon må til! Elsker moteblader og we<3it
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg bor for øyeblikket i Sandefjord, men er i full gang med flytting til Stokke, sammen med kjæresten min. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits