• 25.05.2016, 21:42

Kveldskos


I dag har det vært så utrolig fint vær og jeg kjenner at jeg gleder meg bare mer og mer til sommeren. De siste tre årene har jeg bodd midt i sentrum, så jeg har ikke tenkt så mye over at det har vært sommer, rett og slett fordi det er ingen fine steder og gå tur, ligge og sole seg og nyte sommeren uten at det er støy i trafikken, ingen veranda og dårlige muligheter for å komme seg til stranda når man ikke har billappen. Men i år gleder jeg meg mer enn jeg har gjort på lenge, fordi jeg bor på landet sammen med kjæresten min. 

Her har vi stor hage, veranda og fem min til stranda. Hva kan være bedre? Vi er i full gang med å lage hagemøbler av paller, og jeg gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet! Jeg synes det er råkult med hagemøbler som er laget av paller og hagen våres er så koselig, så jeg tror det blir veldig bra. Jeg gleder meg til sene sommerkvelder her ute! 

Nå sitter jeg og kjæresten godt plantet i sofaen. Sosiale som vi er, så sitter han og spiller PS4 og jeg blogger, haha. Sola skinner fortsatt inn vinduet, stearinlyset på bordet er tent, og i dag har vi vært ute i skogen og plukka blomster som lukter godt i hele stua. På sommeren synes jeg blomster fra skogen er vel så fine som roser, liljer og alt annet du finner i butikkene og jeg elsker lukten av friske blomster i hjemmet! Vi koser oss! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg bor for øyeblikket i Sandefjord, men er i full gang med flytting til Stokke, sammen med kjæresten min. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits