• 19.09.2016, 15:11

Knallstart på ny uke!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en fin start på ny uke dette har vært. Sola skinner, gradestokken har passert godt over 20 grader, og huset er nyvasket. For en fin følelse. Tenk at det er så varmt langt ute i september. Det gjør meg så glad!

 Helge dro på jobb tidlig til morgenen i dag, og jeg ville ikke gå å legge meg til å sove igjen etterpå. Jeg hadde bestemt meg for at idag skulle jeg endelig vaske huset etter å ha utsatt det altfor lenge, så da var det bare å brette opp armene og komme i gang! 

Jeg rakk akkurat å bli ferdig før mamma kom på besøk. Jeg prøver å være litt sosial når jeg har fri fra jobben, men noen ganger det deilig å bare ordne og styre litt hjemme, så da kom mamma til meg isteden. Vi satt ute på verandaen i tre timer og bare snakket om alt og ingenting, og det er sånne øyeblikk som det man må ta vare på. Det var kjempe koselig, sola stekte og tiden bare fløy avgårde. Jeg sitter her ute enda og storkoser meg. 

Jeg har så lyst til å komme i gang med bloggingen igjen, og i dag føler jeg meg skikkelig inspirert og motivert til å fortsette bloggen, så idag skal jeg sette opp en liste over innlegg jeg har lyst til å dele med dere, blant annet et nytt treningsprogram jeg jobber med. Bare å følge med :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg bor i Stokke sammen med kjæresten min. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits