• 21.09.2016, 12:57

Den beste tiden på året


Jeg vet at når man er norsk og man bor i Norge, så er ikke sommeren så lang, så den må man bare nyte. Jeg synes vi er kjempe heldige som har fire årstider, og at man burde nyte alle fire, men flesteparten liker vel sommeren best. Jeg liker også sommeren. Sol, varme, lange kvelder, bading - og lista fortsetter. Alikevel er jeg ikke en person som bruker 3/4 av året på å glede meg til de to-tre månedene vi har med sommer. 

Nå som høsten nærmer seg med stormskritt kjenner jeg det kribler i magen. Jeg elsker høsten mer enn sommeren tror jeg, haha! De grønne bladene skifter farge, faller av trærne, det blir kaldere, men ikke sånn at man fryser ihjel, og alt er så koselig. Når jeg tenker tilbake på hvordan livet mitt var ifjor høst, blir jeg så glad. Det var en fin tid. Jeg hadde mye tid til meg selv, jeg møtte Helge, var mer med venninner enn jeg hadde vært de fire siste årene og jeg gjorde bare det jeg hadde lyst til. Så, når jeg tenker på det, så gleder jeg meg så til høsten som kommer i møte nå. Det er gode minner, og jeg gleder meg til å skape nye i år med mitt "nye liv". 

Traske hjemme i ullsokker og kjæresten sin genser, tenne i peisen, ha stearinlys overalt og bare kose seg både inne og ute sammen med gode venner og familie. Jeg er så "typisk jente" som skriver alt det jeg skriver nå og føler alt det jeg føler, men høsten gjør meg glad. Tiden vi har i møte nå gjør meg glad og jeg gleder meg som en liten unge! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Se, så fint det er ute om høsten!! 

Elisabeth

21.09.2016 kl. 13:09
Enig :)

Henriette Celin

21.09.2016 kl. 18:02
Høsten er en veldig fin tid. Elsker moten, den koselige innetiden, og de nydelige fargene i naturen <3
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg bor i Stokke sammen med kjæresten min. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits