• 24.09.2016, 17:22

Casual and classy


Som jeg skrev tidligere, så elsker jeg høsten. Absolutt alt med det. Jeg kan endelig ta frem strikkede gensere og gjøre litt mer ut av antrekkene enn jeg gjør om sommeren. Da pleier jeg som regel bare å slenge på meg kjole eller shorts og t-skjorte.

Jeg liker å blande sammen litt "avslappende" klær, som store strikke gensere og ta det sammen med en enkel, svart kjole under eller et skjørt. Her hadde jeg miksa sammen strikka genser og skjørt og jeg følte meg både casual og fin samtidig. Og jeg elsker det!

 

Jeg har akkurat kommet inn etter en lang, koselig gåtur sammen med Helge. Sola skinner i de fargeskiftende trærne og vi bare gikk og pratet og koset oss sammen. Det er ikke så ofte vi får alenetid ellers i hverdagen oppi jobb og alt annet som skjer, så dette var ordentlig koselig. Jeg er så heldig som har en så fin mann å dele livet mitt med!

24.09.2016 kl. 17:27
fint antrekk

Henriette Celin

24.09.2016 kl. 23:23
Et flott antrekk ^^
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg bor i Stokke sammen med kjæresten min. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits