• 26.09.2016, 16:29

Blanke ark


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det jeg liker best med mandager er at jeg får muligheten til en ny start. Mange lager seg nyttårsforsetter, eller at "neste mnd skal jeg starte". Jeg er ikke en sånn person. Jeg liker å tenke at jeg får muligheten til en ny start hver uke. Da trenger jeg ikke å ha dårlig samvittighet for ting jeg ikke fikk gjort uka før. Da har jeg jo en ny sjanse til å få gjort det denne uka isteden. Jeg har fått gjort masse i dag som jeg skulle ha gjort forrige uke, men så ble jeg syk isteden, så fikk ikke gjort noe av det. Men det var deilig å få gjort det i dag. 

Jeg har laget nytt treningsprogram nå, så tenkte å lage et innlegg om det også. Jeg har forstått at slike innlegg er noe som er godt likt, så det gleder jeg meg til å vise dere! Jeg er helt frisk nå, så gleder meg til å utnytte denne uka til det fulleste. Jeg føler meg så ubrukelig hvis jeg bare ligger hjemme på sofaen, uansett om jeg er syk eller ikke. Da får jeg dårlig samvittighet for alt jeg skulle ha gjort. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har iallfall verdens søteste selskap mens jeg holder på med ting her hjemme da. Hun følger etter meg overalt og ruller seg rundt som en liten ball oppe i sofaen og skal hele tiden vise meg hvor søt hun er, hehe! 

Håper dere får en fin mandag og en kickstart på ny uke! 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg bor i Stokke sammen med kjæresten min. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits