• 11.03.2015, 13:40

Blue shirt


Hei!

Så nydelig det er ute i dag. Jeg skriver om været i nesten hvert innlegg, men hallo. Været fortjener skryt når det behandler oss så bra, iallfall meg!

Nå sitter jeg på toget på vei til stokke. I dag skal jeg besøke en venninne av meg som bor der og som jeg ikke ser så ofte, så det gleder jeg meg til. Ville bare innom dere å si hei og ønske dere en kjempe fin dag!

  • 08.07.2014, 16:42

Nytt


Nå har jeg akkurat satt meg godt til rette i sofaen etter en fin arbeidsdag. Jeg er så glad nå, fordi jeg har lenge hatt vondt i beina mine av treningsskoene som jeg bruker på jobb fordi de begynner å bli litt oppbrukt, så jeg har sagt lenge til meg selv at jeg skal investere i nye, men så langt kom jeg aldri.. 

Da jeg kom inn døra fikk jeg en stooor overraskelse. Siden jeg og kjæresten min er i syden på bursdagen min om to-tre uker så fikk jeg gaven min på forskudd, og GJETT om jeg ble glad!! Jeg fikk det jeg ønsket meg aller mest: nye nike treningssko! Så nå er jeg i lykkerus og gleder meg bare mer og mer til å løpe på tredemølla og tilbringe tiden på treningssenteret. 


Idag spiste jeg en veldig god lunsj på jobben som jeg stelte i stand i går. Sunn mat ser mye bedre ut og smaker mye bedre enn en skål med godteri eller en stor hamburger, så jeg synes det er kjempegøy å stelle i stand forskjellige, fargerike måltider! 
  • 07.07.2014, 17:19

Hverdagsgleder


Nå har jeg og kjæresten min akkurat spist en god middag. I dag spiste vi indrefilet, ris og grønnsaker. Jeg spiste mest grønnsaker da, men det smakte kjempegodt. Han er så flink til å lage mat og maten smaker enda bedre når man får den servert, haha.

Nå har sola tittet frem og det er deilig temperatur nå. Jeg sitter godt plantet i godstolen med "Frozen" på TV og Shape Up og Det Nye foran meg. Hvis du trenger treningsmotivasjon eller inspirasjon til sunne måltider, er Shape Up et perfekt blad å lese i. Der finner du alt fra mat, treningsøvelser, tips og treningstøy. Hverdagsgleder! 
  • 07.07.2014, 11:31

Knallstart på dagen


God formiddag!

Nå har jeg akkurat kost meg med en kjempegod frokost. Jeg laget salat, banan, agurk og egg og det smakte kjempegodt. Nå trenger jeg ikke å spise på maaange timer for det var virkelig mettende. I dag pøsregner det ute, så det er ikke så veldig mye å finne på. Hadde tenkt til å trene i dag, men å gå bort til treningssenteret i dette været frister veldig lite..

Den frokosten jeg spiste i dag var virkelig en knallstart på dagen. Man får mye overskudd av å spise sunt og det er så mye godt man kan sette sammen. Da ser det fristende ut og man får mer lyst til å spise sunt isteden for å spise godteri. Det er iallfall veldig viktig for meg at det ser veldig godt ut og at jeg får lyst til å spise det og heller bruke litt mer tid på frokosten enn jeg gjør med å lage brødskiver.  
  • 06.07.2014, 19:08

Lag eget verdenskart


Jeg var innom Stina sin blogg tidligere idag og så at hun hadde laget sitt eget verdenskart og markert landene hun hadde vært i, så jeg fikk veldig lyst til å gjøre det samme. Det er veldig enkelt. Du går inn på denne siden, så kan du krysse av på de landene du har vært i, så kommer det opp på kartet automatisk. Farger kan du velge helt selv. Jeg kjente med en gang at jeg ble veldig inspirert og fikk lyst til å reise flere steder. Jeg har jo veldig lyst til å bare bruke et år på å reise overalt! 
  • 06.07.2014, 10:47

Siden sist


Hjelp, nå er det kjempe lenge siden jeg har blogget. Jeg går rundt og tenker hele tiden "det kan jeg skrive på bloggen" osv, men jeg har aldri fått gjort det. 

Det har skjedd veldig mye siden sist. Jeg har blant annet hatt matteeksamen og bestått den (endelig!!), men jeg skal gi dere en oppsummering i bilder isteden!


Jeg måtte ha en liten motivasjon og oppmuntring mens jeg satt og leste til matematikkeksamen time etter time, så dette måltidet var midt i blinken for meg. Jeg har lagt om kostholdet mitt helt nå og prøver å holde det sånn, så det føles veldig bra. Jeg nøt de varme sommerdagene vi hadde i mai/juni til det fulleste og investerte i en ny jumpsuit fra Nelly. Den er dessverre utsolgt nå.. 


Kjæresten min og jeg feiret tre år sammen med tapas. Dette smakte helt himmelsk og vi spiste det i flere dager etterpå. 


Jeg feiret bestått eksamen sammen med kjæresten min og flere venner med vin og VG-lista for en stund siden. Jeg var så stolt av meg selv for at jeg klarte å bestå på 2. forsøk så jeg var helt i hundre den dagen, haha! 


Jeg feiret St. Hans sammen med noen venninner i Tønsberg før vi dro videre på Ringsaugstranda og så på bålet. Jeg har ikke sett på bålet siden jeg var liten, så jeg hadde glemt hvor mye lukta setter seg i klærna? Ikke så veldig digg å våkne til dagen etter. 


Jeg handlet på salg på Bik Bok. Fire topper, en olabukse og et skjørt til kun 350 kroner. Jeg er så sykt kresen når det gjelder penger, så jeg handler alltid på salg, haha. Kjæresten min og jeg var på besøk hos pappaen min som bor i Tønsberg. Det er så koselig å komme dit fordi vi har mange dyr og noe å holde på med hele tiden. Det er spesielt koselig om sommeren fordi hundene er ute, vi griller og hestene står i hagen og klipper gresset. Miljøvennlig! 

  • 31.03.2014, 12:17

Todays breakfast


Hei! 

Sola stråler i dag også, og i dag tenkte jeg å endelig ta frem Jeffrey Campbell-skoa mine. Har lengtet så mye etter å bruke dem og nå som været blir varmere og sola skinner hver dag omtrent, så ser jeg ingen grunn til å ikke bruke dem. 

Idag spiste jeg en veldig god frokost. Ble stappmett da, haha. Nå er det ny uke, nye muligheter og tid for å sette seg nye mål. Frokosten min idag bestod av en brødskive med skinke, eple med kanel, druer og en Skyr yoghurt. Det er utrolig hvor mye mettere man blir av å spise sunn mat enn å stappe i seg frokostblandinger og alt annet som ikke er så sunt. I dag skal jeg og Felipe trene og jeg skal på skolen, så satser på at det blir en fin dag i dag  
  • 25.03.2014, 13:24

Båttur


Igår skulle jeg og Felipe ut å spise, men istedet for å dra på restaurant, ble det heller en tur-retur med Strømstad-ferga. Ikke bare for middagsbuffeen sin skyld, men også for turen. Det var jo knallvær igår, så da var det kjempekoselig å reise med båten. Vi kjøpte en kortstokk som vi satt og spilte med, gikk og så i butikkene og i taxfreen. Det ble litt godteri-kjøping men det skal ikka tas frem før til helgen, hehe. Middagen på båten er helt sinnsykt god og jeg spiste to porsjoner og følte likevel at jeg kunne spise i evigheter... Det ble en kjempefin tur iallfall 


En kjempesøt elefant-nøkkelring jeg bare måtte ha med meg! 

Det var så dårlig lys på disse to bildene, så de ble ikke så veldig bra.. 


Hva gjorde dere igår? 

 

 

  • 23.03.2014, 10:22

Healthy breakfast


God søndagsmorgen! 
Idag skal jeg på jobb fra 15-22, så ville bare oppdatere dere litt før jeg drar. Nå har jeg akkurat spist en god søndagsfrokost bestående av egg, banan, gulrot og smoothie. Jeg merker hvor mye mer opplagt jeg blir og får mer overskudd av å spise sunt , enn det jeg hadde før og det føles så bra. Både jeg og Felipe skal jobbe i dag, så det blir dessverre ikke så mye blogging, men i morgen er det mandag og ny uke, så da blir det mye mat- og treningsinnlegg! :-) 
  • 22.03.2014, 15:17

Bowling


Hei dere! 
Igår rakk jeg ikke å blogge dessverre. Var på skolen, kafè og bowling på kvelden, men det er koselig å se at det er folk innom selvom jeg ikke blogger på en dag eller to :)

Igår hadde ikke jeg og Felipe noe å gjøre på kvelden, så vi bestemte oss for å dra å bowle. Jeg synes bowling er kjempegøy og jeg blir skikkelig gira, selvom jeg er veldig dårlig og må ha gjerder oppe, haha. Jeg glir rett inn med de aller minste barna på bowlinga. Jeg prøvde uten først, men den gikk rett nedi kanten med en gang, så det var ikke aktuelt. Til mitt forsvar, har jeg ikke bowla så mye i livet mitt, så jeg har ikke rukket å bli flink i det.. Det ble en veldig koselig kveld og nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Livet er så bra nå :-)
 

  • 20.03.2014, 16:14

I love days like this


Idag har jeg fått gjort veldig mye på kort tid. Jeg startet dagen med en god frokost, dro på trening, spiste god lunsj, tok klesvask, oppvask og jobbet litt med matematikk. Det er deilig å få ting gjort tidlig så har man resten av dagen å slappe av på. Nå skal Felipe snart lage gooood spaghettimiddag også skal vi bare slappe av resten av dagen med film og tv. Elsker sånne dager hvor man kan gjøre akkurat hva man vil uten å stresse. Nå er kosedressen på og jeg er godt plantet under teppet i sofaen. 
  • 20.03.2014, 08:16

Havregrøt toppet med banan


God morgen fine lesere! 

Helt sykt at det var over 500 innom bloggen min igår. Det er ekstra gøy og motiverende å blogge når det er så mange som leser hva jeg skriver, så tusen takk. Idag var jeg oppe veldig tidlig fordi jeg hadde så vondt i hodet at jeg ikke fikk sove mere. Det begynner heldigvis å gå over nå, så tror jeg skal prøve å sove litt etterpå igjen. I mellomtiden ligger jeg på sofaen og ser på Little House On The Prairie. Det er så koselig å ha i bakgrunnen, synes jeg. Det er en veldig koselig serie. 

Idag spiste jeg havregrøt toppet med bananer og blåbær smoothie til frokost, og det smakte helt himmelsk. Smoothie og havregrøt er virkelig en knallstart på dagen og man blir så mett i tillegg! Jeg har lagt ut oppskriften på havregrøten HER
Matbloggtoppen

  • 19.03.2014, 20:48

Outfit - inspiration


Nå sitter jeg og ser etter forskjellige inspirasjoner på Weheartit. Jeg kunne sittet i timesvis på den siden og bare drømt meg bort og satt opp en milelang ønskeliste på forskjellige antrekk, mat, treningsmotivasjoner og alt mulig som jeg vil ha. Det er så godt å bli så inspirert. Nå har jeg plukket ut noen av mine (mange!) favoritter som jeg håper faller i smak hos dere! 
  • 19.03.2014, 17:03

Pakke fra Ebay


Idag fikk jeg masse ting fra Ebay i posten som jeg har gledet meg veldig til. Det er helt sykt hvor billig det er for klær, solbriller og smykker derfra og det er så mye i fint i forhold til hva du kan finne i butikkene her i Sandefjord, eller Norge generelt. Jeg er kjempefornøyd med alt sammen, og gleder meg til sommeren når jeg kan bruke den kjolen jeg har på meg!
 

  • 19.03.2014, 11:48

Bananpannekaker


Idag fikk jeg en knallstart på dagen. Jeg kjenner jeg er veldig motivert og at jeg blir i godt humør av et sunnere kosthold og jeg føler meg så mye bedre. Igår sa hodet mitt til meg at jeg ikke orka å dra ut å trene, men jeg fikk dratt rumpa opp av sofaen for en joggetur likevel, og det føltes veldig bra. 

Idag tenkte jeg å prøve ut noe nytt og det var noe av det beste jeg har smakt. Jeg lagde bananpannekaker med hjemmelaget sjokoladepålegg til frokost. Jeg hadde ikke laget dette før så jeg var veldig spent, men det ble kjempegodt. Det er enkelt å lage og man blir veldig mett. I tillegg tok jeg en kiwi og en banan ved siden av. Oppskriften på pannekakene er beregnet til tre stk, men jeg doblet den fordi vi er to stk som skulle ha :-) 

Tii pannekakene trenger du: 

  • 2 egg
  • 30g havregryn 
  • 1 banan

Til sjokoladepålegget trenger du: 

  • Proteinpulver med sjokoladesmak
  • 1 ts bakekakao 
  • Litt vann

 

Matbloggtoppen

  • 18.03.2014, 18:39

Det er alltid lys i enden av tunnelen


Hvis det er noe jeg har fått erfart de siste årene, er det at hvis man ikke gir opp, ordner ting seg til slutt. For tre år siden, da jeg gikk første året på Vgs hadde jeg gitt opp både skole, trening og gutter. Jeg hadde dårlig selvtillit på alt dette og hadde vanskeligheter for å tro på meg selv og at jeg gjorde ting riktig. Jeg har nå funnet svar på dette og det er at det finnes ingen riktige og gale svar, men man må prøve og feile for å komme dit man ønsker. Det er ingen som oppnår det dem vil på første forsøk og at alt går på skinner. Sånn er ikke livet, dessverre. 

Poenget mitt med dette er at uansett hvor vanskelig og mørkt det ser ut, er det alltid lys i enden av tunnelen. Dere tenker kanskje at dette er så lett for meg å si og at det er vanskelig for dere å tro på det, men det er faktisk sant. Det er viktig å gjøre ting man liker å gjøre, omgås med mennesker som ønsker deg godt og ta ett steg om gangen, så vil man komme dit man ønsker. For tre år siden begynte jeg å spise sunnere, jeg stoppet å sammenlikne meg med supermodellene og jeg begynte å jobbe med meg selv og den jeg ville bli. Jeg er veldig glad for dit jeg har kommet i dag, mest av alt fordi jeg ble sammen med en flott gutt for tre år siden som også er min samboer i dag og har fått mye hjelp av han på veien. Alle trenger litt hjelp iblant. 
  • 18.03.2014, 14:11

Kvalitetstid


Jeg merker jeg er veldig trøtt i dag fordi jeg stod opp mye tidligere enn jeg er vandt til, så idag blir det tidlig kvelden på meg, merker jeg. Jeg dro på kafè med Felipe etter skolen og tar heller matematikken i morgen, haha. Jeg er så sykt flink på å utsette ting og heller gjøre ting som er morsomt. Matematikk er ikke morsomt, så det uteblir, men i morgen skal jeg virkelig gjøre en innsats. Jeg dro som sagt på kafè istedet og det var veldig koselig. Jeg bestilte det jeg pleier; kylling- og pastasalat og Felipe bestite ostesmørbrød med kylling og bacon. Det er så standard oss! 
  • 18.03.2014, 07:57

En veldig god start på dagen


God morgen! 
Idag er jeg veldig tidlig oppe - helt frivillig! Felipe dro på skolen halv syv til morgenen idag og jeg fikk ikke sove igjen, så da bestemte jeg meg for å stå opp og lage en god frokost bestående av rugsprø knekkebrød, gulrøtter, egg, banan og vann med appelsin før jeg skal på skolen halv ti. Heldagsprøve i matematikk nærmer seg, så etter skolen idag skal jeg sitte på biblioteket med en venninne og øve. Jeg har vært litt lat på skolen, men jeg skal skjerpe meg nå siste tiden før eksamen og krysse alle fingre for at jeg klarer å bestå matematikkeksamen nå. Jeg orker ikke å gå på vgs et år til, haha!

 

Matbloggtoppen

  • 17.03.2014, 21:01

Lakseform


Idag prøvde jeg meg på noe nytt på middagsfronten. Jeg følger Lindashappyfood på Instagram og får masse gode tips derfra. Hun er kjempeflink når det kommer til  mat og får det til å se veldig delikat ut, så den anbefales å se på hvis du er uinspirert. Idag prøvde jeg å lage lakseform og med tanke på at jeg aldri har stekt laks før i hele mitt liv, ble dette veldig spennende. Kan ikke si det ble så verst første gangen! Jeg laget samme lakseform som Lindashappyfood, bare uten løk og sellerirot. Det ble kjempegodt og det er også veldig sunt og enkelt å lage hvis du har dårlig tid eller er sliten etter jobb/skole! Matbloggtoppen

  • 17.03.2014, 12:25

Ny Michael Kors-veske


Idag hentet jeg en etterlengtet pakke på posten. En pakke som jeg har ventet veldig lenge på og som jeg har gledet meg til. Jeg hentet nemlig min nye Michael Kors-veske. Jeg bestile den fra ebay, helt ny og til halve prisen av hva den koster her i Norge, så jeg er veldig fornøyd. Jeg synes det er verdt alle pengene og jeg kommer til å bruke den masse fremover! Den er dessverre utsolgt av den typen jeg bestilte, men det finnes mange andre på ebay til forskjellige priser, så hvis du vil ha en Michael Kors-veske, anbefaler jeg at du går inn og ser på Ebay :-) 
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits