• 26.09.2016, 16:29

Blanke ark


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det jeg liker best med mandager er at jeg får muligheten til en ny start. Mange lager seg nyttårsforsetter, eller at "neste mnd skal jeg starte". Jeg er ikke en sånn person. Jeg liker å tenke at jeg får muligheten til en ny start hver uke. Da trenger jeg ikke å ha dårlig samvittighet for ting jeg ikke fikk gjort uka før. Da har jeg jo en ny sjanse til å få gjort det denne uka isteden. Jeg har fått gjort masse i dag som jeg skulle ha gjort forrige uke, men så ble jeg syk isteden, så fikk ikke gjort noe av det. Men det var deilig å få gjort det i dag. 

Jeg har laget nytt treningsprogram nå, så tenkte å lage et innlegg om det også. Jeg har forstått at slike innlegg er noe som er godt likt, så det gleder jeg meg til å vise dere! Jeg er helt frisk nå, så gleder meg til å utnytte denne uka til det fulleste. Jeg føler meg så ubrukelig hvis jeg bare ligger hjemme på sofaen, uansett om jeg er syk eller ikke. Da får jeg dårlig samvittighet for alt jeg skulle ha gjort. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har iallfall verdens søteste selskap mens jeg holder på med ting her hjemme da. Hun følger etter meg overalt og ruller seg rundt som en liten ball oppe i sofaen og skal hele tiden vise meg hvor søt hun er, hehe! 

Håper dere får en fin mandag og en kickstart på ny uke! 

 • 24.09.2016, 17:22

Casual and classy


Som jeg skrev tidligere, så elsker jeg høsten. Absolutt alt med det. Jeg kan endelig ta frem strikkede gensere og gjøre litt mer ut av antrekkene enn jeg gjør om sommeren. Da pleier jeg som regel bare å slenge på meg kjole eller shorts og t-skjorte.

Jeg liker å blande sammen litt "avslappende" klær, som store strikke gensere og ta det sammen med en enkel, svart kjole under eller et skjørt. Her hadde jeg miksa sammen strikka genser og skjørt og jeg følte meg både casual og fin samtidig. Og jeg elsker det!

 

Jeg har akkurat kommet inn etter en lang, koselig gåtur sammen med Helge. Sola skinner i de fargeskiftende trærne og vi bare gikk og pratet og koset oss sammen. Det er ikke så ofte vi får alenetid ellers i hverdagen oppi jobb og alt annet som skjer, så dette var ordentlig koselig. Jeg er så heldig som har en så fin mann å dele livet mitt med!

 • 19.09.2016, 15:11

Knallstart på ny uke!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en fin start på ny uke dette har vært. Sola skinner, gradestokken har passert godt over 20 grader, og huset er nyvasket. For en fin følelse. Tenk at det er så varmt langt ute i september. Det gjør meg så glad!

 Helge dro på jobb tidlig til morgenen i dag, og jeg ville ikke gå å legge meg til å sove igjen etterpå. Jeg hadde bestemt meg for at idag skulle jeg endelig vaske huset etter å ha utsatt det altfor lenge, så da var det bare å brette opp armene og komme i gang! 

Jeg rakk akkurat å bli ferdig før mamma kom på besøk. Jeg prøver å være litt sosial når jeg har fri fra jobben, men noen ganger det deilig å bare ordne og styre litt hjemme, så da kom mamma til meg isteden. Vi satt ute på verandaen i tre timer og bare snakket om alt og ingenting, og det er sånne øyeblikk som det man må ta vare på. Det var kjempe koselig, sola stekte og tiden bare fløy avgårde. Jeg sitter her ute enda og storkoser meg. 

Jeg har så lyst til å komme i gang med bloggingen igjen, og i dag føler jeg meg skikkelig inspirert og motivert til å fortsette bloggen, så idag skal jeg sette opp en liste over innlegg jeg har lyst til å dele med dere, blant annet et nytt treningsprogram jeg jobber med. Bare å følge med :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 • 02.06.2016, 19:05

To the beach!


Hei!

For et fantastisk vær vi har for tiden. Jeg våkner så tidlig på morgenen selv om jeg har fri, og er helt klar for en ny dag. Noen ganger super trøtt, men alikevel har jeg lyst til å stå opp. Sola stråler ute og nå klokka syv på kvelden viser gradestokken godt over 25 grader. Det er så utrolig deilig og jeg er så solstråle hele tiden!

I dag har jeg vært på stranda sammen med en venninne hele dagen. Det var litt overskyet på morgenen, men heldigvis klarnet det opp og ble skyfri himmel bare en kort time etterpå, så da var det bare å hive på seg badetøyet og dra på stranda. Vi er så heldige og har stranda fem min unna oss, så vi gikk frem og tilbake. For meg, etter å ha bodd midt i sentrum i tre år, så er det luksus å ha stranden så nærme hvor jeg faktisk kan dit uten at det tar så lang tid!

Jeg kan ikke huske sist jeg badet "ordentlig" på stranda i Norge. Jeg er veldig pingle når det gjelder badetemperaturene i Norge, så vanligvis er det bare rett ut og opp igjen for å få saltvann på kroppen, haha! Men i dag ble det faktisk mye bading og det var helt fantastisk! Vannet var ikke kaldt og det var så godt og varmt når vi kom opp og vi bare lå og skravlet, hørte på musikk og koste oss i sola hele dagen. Jeg elsker sånne dager som dette og sommeren er garantert min favoritt årstid. Sola og varmen gjør meg så glad og jeg er ute fra morgen til kveld!

 • 25.05.2016, 21:42

Kveldskos


I dag har det vært så utrolig fint vær og jeg kjenner at jeg gleder meg bare mer og mer til sommeren. De siste tre årene har jeg bodd midt i sentrum, så jeg har ikke tenkt så mye over at det har vært sommer, rett og slett fordi det er ingen fine steder og gå tur, ligge og sole seg og nyte sommeren uten at det er støy i trafikken, ingen veranda og dårlige muligheter for å komme seg til stranda når man ikke har billappen. Men i år gleder jeg meg mer enn jeg har gjort på lenge, fordi jeg bor på landet sammen med kjæresten min. 

Her har vi stor hage, veranda og fem min til stranda. Hva kan være bedre? Vi er i full gang med å lage hagemøbler av paller, og jeg gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet! Jeg synes det er råkult med hagemøbler som er laget av paller og hagen våres er så koselig, så jeg tror det blir veldig bra. Jeg gleder meg til sene sommerkvelder her ute! 

Nå sitter jeg og kjæresten godt plantet i sofaen. Sosiale som vi er, så sitter han og spiller PS4 og jeg blogger, haha. Sola skinner fortsatt inn vinduet, stearinlyset på bordet er tent, og i dag har vi vært ute i skogen og plukka blomster som lukter godt i hele stua. På sommeren synes jeg blomster fra skogen er vel så fine som roser, liljer og alt annet du finner i butikkene og jeg elsker lukten av friske blomster i hjemmet! Vi koser oss! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 • 23.05.2016, 13:49

Et nytt kapittel...


Åh, som jeg har savnet å skrive her inne.. Jeg tenker på det hver eneste dag, og hver gang jeg går ut døren tenker jeg at jeg vil ta med meg kamera og knipse bilder av alt jeg ser rundt meg. Jeg har ikke fått gjort noen av delene, og ikke spør meg hvorfor. Latskap kanskje? Kan det kalles latskap når jeg ikke gjør noe jeg egentlig har lyst til å gjøre uten å vite hvorfor? 

Uansett, så er det så mye som har skjedd siden sist jeg skrev her inne. Det er jo noen måneder siden. Tiden går så fort og jeg prøver å nyte hver eneste dag og å gripe øyeblikkene. Jeg prøver så godt jeg kan å ta vare på meg selv og alle rundt meg. Jeg er heldig som har så mye fint i livet mitt og jeg verdsetter alt så høyt! Av og til tror jeg man må stoppe opp og se med egne øyne alt man har rundt seg, for jeg tror man glemmer det noen ganger og tar det litt for gitt. Jeg prøver å ikke gjøre det. Ingenting er en selvfølge og man må gi for å få tilbake. 

Det er noen "store" ting som har skjedd siden sist jeg skrev her inne. Det ene er at jeg har sluttet på skolen. Dette gjorde jeg i April og da jeg var midt oppi alt kaoset, følte jeg det var lavmål av meg å begynne på noe og ikke fullføre det. Men jeg fikk hjelp av kjæresten min og familien min og dem fikk meg til å se at det var faktisk ikke lavmål - det var en tøff, sterk og selvstendig avgjørelse som helt klart var det beste for meg. Jeg var så psykisk sliten av alt sammen og jeg kom til et punkt hvor jeg var ordentlig deprimert og sliten. Jeg følte jeg måtte fortsette på skolen fordi jeg ikke ville skuffe de rundt meg, så jeg fortsatte hele tiden og jeg gikk på reservebatterier dag ut og dag inn og jeg følte jeg levde i en ond sirkel i min egen lille boble og alt rundt meg var bare fjernt og langt borte fra min verden. Da jeg endelig åpnet meg opp for familie og kjæreste og bestemte meg for å slutte på skolen, falt 10 kg av skuldrene mine med en gang. Det var en stor lettelse og alt ble mye bedre med en gang. Jeg skjønte at det var en riktig avgjørelse for meg og jeg har blitt mer meg selv etter det. Det var en så stor byrde jeg bærte med meg hver dag, og den ble tyngre og tyngre. Nå har jeg det fint! 

En annen ting er at jeg snart er i full gang med flytting. Det er første gang jeg flytter på egen hånd ut av egen leilighet, så det er litt nervepirrende. Jeg har flyttet mye tidligere, men da har det vært med familie. Nå har jeg bodd for meg selv i tre år, og nå skal jeg flytte fra leiligheten min og sammen med kjæresten min ute på landet! Jeg gleder meg så utrolig mye av så mange grunner. Den største grunnen er jo at jeg skal bli samboer med min bedre halvdel og få dele livet mitt og hverdagen min med han. På en annen side, har jeg alltid ønsket å bo på landet. Nå har jeg bodd i sentrum i tre år og det er ikke noe jeg trives veldig godt med. Det er mye bråk og støy hele tiden, og det passer ikke meg. Jeg trives mye bedre med fuglekvitring og stillhet rundt meg, masse fine turområder og mye natur rundt meg, så det skal bli helt fantastisk! Jeg har mye fint å se frem til, og nå er alt så nærme. Jeg har det så fint! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 • 08.03.2016, 19:36

Life is good


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hver eneste dag har jeg bloggen i bakhodet. Jeg tenker "det vil jeg skrive om", "der vil jeg ta bilder" osv, men så langt kommer jeg aldri. Hvorfor ikke? Godt spørsmål. Jeg elsker å blogge og når jeg er ute og tar bilder til bloggen og når jeg setter meg ned for å skrive, er jeg min egen inspirasjon. Det er dumt av meg å ikke prioritere noen av de små gledene jeg kan ha i hverdagen. Jeg vet jo hvor mye jeg savner bloggen og den lille bobla jeg er i når jeg skriver her. 

Dagene mine går vekk i skole, jobb, venner og kjæreste. I det siste har jeg vært totalt umotivert til både jobb og skole og det er en ond sirkel som det er lett å komme inn i, men vanskelig å komme ut av. Som jeg har skrevet tidligere på bloggen, er jeg min verste fiende noen ganger. Jeg lager tanker og problemer i hodet som ikke var der fra starten, og det ender jo aldri bra. Rart hvordan tankene i hodet kan påvirke livet så mye og nå gjør jeg mitt beste for å komme på rett spor igjen. Første steg er å fortelle meg selv at nå er det nok. Jeg har så utrolig mye å være glad for og når alt kommer til alt, så er livet mitt veldig bra. Hvorfor er det mye lettere å fokusere på de negative tingene som man lager inni hodet, enn å se alt det fine som er rett foran nesa di? Det skal jeg faen meg slutte med! 

Når jeg er i en sånn periode hvor jeg er umotivert er jeg så glad for å ha noe eller noen som motiverer meg. Det er ikke alltid jeg klarer å finne motivasjonen og viljen min selv, og det er ikke alltid jeg har lyst til prøve engang, men heldigvis har jeg en støttespiller som aldri gir opp. Den personen som står meg nærmest og som leser meg bedre enn noen andre og vet hva jeg egentlig vil og hjelper meg med å komme dit. Kjæresten min ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 • 20.11.2015, 11:09

Winter wonderland


Hei, endelig fredag!

Da jeg våknet i går morges, så jeg ut vinduet og fikk en veldig fin overraskelse. Det var hvitt på bakken! Jeg synes snø er så koselig, og jeg føler meg som et barn hver gang første snøen kommer, haha. Da er det på med julemusikk, kakao og ullsokker med en gang, og sette seg foran peisen hvis det er mulighet for det. Får julestemning med en gang, og jeg synes ikke det er jul uten snø. For noen år siden var det ikke snø på julaften, og det ble ikke samme stemningen i det hele tatt... 

Dagene er så hektiske for tiden. Det har dem egentlig vært de siste tre månedene, haha. Jeg står opp tidlig, og er som oftest ikke hjemme før på kvelden. Jeg går på skole, jobber og prøver å være så mye sosial som mulig. Eksamen nærmer seg veldig nå, så blir mye lesing. Det er vel den tiden for de fleste nå, så prøver å trøste meg med det når motivasjonen ikke er helt på topp. Jeg gleder meg til den er ferdig og jeg endelig kan ha juleferie. Kjenner det skal bli veldig deilig å ha en liten pause fra alt skolestress og bare nyte fridagene!  • 19.11.2015, 14:59

Photoshoot


Hei!

I går var jeg og Kristina ute og tok noen bilder i de fine høstfargene. Høsten er absolutt min favorittårstid, selvom det er en kald tid vi har foran oss nå. Alle fargene er så fine, bladene faller av trærne, varme klær og bare kos med dem man er glad i. Det er helt fantastisk. Bildene i går ble veldig fine, og vi tok over 100 til sammen, haha. Må jo bare knipse i vei når været er så fint. Jeg elsker å ta med meg kamera, gå en tur og bare ta bilder av alt rundt meg og være i min egen lille boble gjennom kameralinsen. 

Livet smiler veldig for tiden. Jeg føler meg som et helt annet menneske, og jeg er veldig lykkelig. Jeg har flere ganger satt meg ned og sagt til meg selv at jeg er så takknemlig for alle jeg har i livet mitt. Jeg har fantastiske venner, familie og kjæreste. Da klarer jeg ikke å holde smilet tilbake, og det er veldig godt å kjenne på den følelsen av at man er lykkelig. ♥ 

 • 03.10.2015, 11:22

Fin fredag


God lørdagsmorgen! 

Først vil jeg takke for en helt utrolig respons jeg fikk på gårdsdagens innlegg. Jeg hadde absolutt ikke forventet å få så mange gode tilbakemeldinger da jeg satte meg ned for å skrive om alt sammen - så tusen takk ♥

I går var jeg på besøk hos Sunniva hele dagen. Det var veldig godt å se henne igjen, fordi nå hadde jeg ikke sett henne siden bursdagen min i slutten av Juli, og det er altfor lenge siden. Vi var ute og rei på tur, og den følelsen av å endelig sitte på hesteryggen igjen, var helt fantastisk. Jeg har alltid vært en hestejente og har ridd siden jeg var liten, men det stoppet opp litt da jeg ble eldre og flyttet for meg selv. Nå er det noen år siden jeg rei sist gang, så i går storkoste vi oss på tur i fint vær. Sunniva bor på småbruk, heldiggrisen, og det er kjempe fint der. Vi fikk låne to hester som står oppstallet hos dem. Gårdsdagen var kjempe fin og vi fikk tatt noen veldig fine bilder ute på tur også :-) • 08.08.2015, 16:09

Endelig


Nå har sommervarmen endelig kommet, det var jammen på tide! Skolen begynner neste uke, så det er veldig typisk at sommeren kommer nå, men det kan jeg sitte å klage på så mye jeg vil, men det er ikke så mye jeg kan få gjort med det, haha. 

I dag var jeg og Felipe ute på kafè og spiste brunsj. Det var veldig koselig å gjøre noe sammen før han skulle på jobb, og det var perfekt vær og temperatur å sitte ute i. Ikke for varmt og ikke for kaldt. Jeg klarer ikke å spise ute hvis det er altfor varmt. Da blir jeg kvalm og klarer ikke å spise noe. Veldig rart... Men i dag var det akkurat passe og vi koste oss i en time før han dro. Fin måte å starte fridagen min på ♥ 

Etter at Felipe hadde dratt på jobb, møtte jeg mamma også i byen. Det er så kjedelig å sitte inne hele dagen i så fint vær, så vi gikk rundt og kikket litt før vi satte oss ned med noe kaldt å drikke. Det var så mye folk i byen, og jeg tror alle var like glade for det været vi har fått i dag, haha. Kjoler, shorts, t-skjorter, latter og god stemning overalt. Rart hvor stor påvirkning været har på oss egentlig. Jeg vet iallfall at humøret mitt kan forandres på et blunk om det er sol eller regn utenfor. 

Håper dere får en strålende lørdag, alle fine ♥

 • 06.08.2015, 19:45

Ut på tur
For en fin dag dette har vært! Både jeg og Felipe har hatt fri i dag, og vi har kost oss skikkelig sammen. Jeg husker ikke sist vi hadde en hel dag sammen pga mye jobb på oss begge to. Sånn er det når vi har forskjellige arbeidstider, men vi klarer oss bra alikevel, fordi vi er vi ♥

Vi har vært ute og gått tur opp på Preståsen i dag. Det er absolutt en av mine favorittsteder her i Sandefjord. Hele stedet er så fint, og du har utsikt over hele Sandefjord. Det var overskya når vi gikk hjemmefra, men vi var faktisk så heldige at solen tittet frem når vi hadde kommet opp. Da måtte vi knipse litt bilder, og jeg koser meg nå mens jeg sitter og ser på dem. Jeg er takknemlig for at jeg får dele hverdagen min med et så flott menneske som får frem det beste i meg, og som fortsatt elsker meg når jeg er på mitt verste. Jeg er heldig ♥ 

 • 03.08.2015, 19:58

Kosekveld
God kveld ♥

Nå som jeg har kommet inn på skole og er nødt til å stå opp tidlig, har jeg begynt å fikse døgnrytmen litt. Jeg har alltid vært flink til å legge meg "tidlig", altså før 12, men jeg elsker også å sove lenge om morgenen. I dag hadde jeg satt vekkerklokka på ni, og det var helt jævlig å stå opp, haha. Men jeg kom meg opp! Til tross for en trøtt Caroline til morgenen i dag, har dagen gått veldig fort. Jeg har fått ordnet en del angående skole. Må ha politiattest +++, så godt å få det i orden, og jeg har fått trent. En veldig fin start på ny uke. 

Nå sitter jeg godt plantet under teppet i sofaen, med pus ved siden av meg. Felipe har kveldsvakt i dag, så da er det bare oss jentene. Jeg elsker å sitte i en stor genser, en kopp te og bare kose meg hjemme. Jeg er skikkelig hjemmekjær, og jeg hadde valgt sånne kosekvelder fremfor fest og fyll når som helst. Jeg tenkte jeg skulle sette på en film, men som alltid, er det et stort dilemma. Noen som har noen gode filmtips? Det tas gjerne imot! 

Ha en fin kveld videre ♥

 • 02.08.2015, 18:20

Den siste tiden


Etter en lang pause fra bloggen, er det så koselig å se at folk fortsatt titter innom for å se om jeg har skrevet. Sånt blir jeg glad av - og takknemlig. Den siste tiden har flydd avgårde, og det er så rart at sommeren faktisk snart er over. Sommer og sommer.. Kan ikke akkurat skryte av sommerværet vi har hatt i år. Tror værgudene glemte Norge, haha. 

Jeg har jobbet veldig mye i sommer, og det har bare vært fint. Det er koselig å dra på en jobb du stortrives i, omringet av folk som gjør deg glad. Dagene har gått mye til det, men jeg har også stresset mye mer enn jeg pleier å gjøre. Jeg prøver vanligvis å unngå stress, fordi det er noe jeg absolutt ikke trives med. Jeg er en person som alltid planlegger på forhånd, og jeg pleier å sette opp en plan på hva jeg skal gjøre, men plutselig kræsjet alt sammen og jeg måtte rive meg selv i håret for å finne løsninger. 

Helt siden jeg søkte skole i Mars har jeg egentlig tatt det veldig med ro. Jeg følte meg sikker på valget jeg hadde tatt og jeg følte meg nokså trygg på at jeg skulle komme inn. Jeg sjekket hver eneste dag i Juli om vi hadde fått svar, men det hadde vi ikke, og jeg begynte å bli veldig utålmodig. Det er min største svakhet, haha. Plutselig dukket det opp den ene Facebook-statusen etter den andre om folk som kom inn her og der, og jeg gikk selv inn for å sjekke og fikk et stort slag i trynet. "Ikke tilbud" stod foran øynene mine, og i et øyeblikk følte jeg at hele verden min raste sammen. Alle planene jeg hadde laget gikk i dass, og jeg ante ikke hvordan dette skulle ordne seg. 

Samboeren min har virkelig stilt opp for meg rundt alt dette, og det er jeg kjempe takknemlig for. Det er så godt å ha en som tar deg imot når du faller, og reiser deg opp igjen når du ikke klarer det selv. Vi pratet mye sammen, og han fikk meg til å tenke på restplasser. Jeg har jo hatt lyst til å begynne i Horten eller Porsgrunn ettersom det er skolene som ligger nærmest, og jeg så hvilke studier som var ledige her. Jeg hadde alle fingre og tær krysset for at det kanskje var noe her jeg kunne trives med - OG DET VAR DET! 

Jeg har nå endelig kommet inn på barnehagelærer i Horten, og dette føles så riktig. Etter to år med jobbing skal det faktisk bli gøy å begynne på skolen igjen. Og dette er deltidstudie, så jeg får også jobbet en del ved siden av, og det blir litt variasjon. Jeg tror det passer meg midt i blinken, og det er sant som de sier: Alt ordner seg for snille jenter!  • 07.07.2015, 08:36

Morgenfugl


Å våkne opp til skyfri himmel og sol i dag var helt fantastisk. I går var det grått hele dagen, og det gjør noe med humøret. I går var første dagen på en stund jeg og Felipe hadde fri samme dag, så vi bestemte oss for å gjøre noe koselig. Vi dro på kino og så "Minions". Oss og alle småbarna, haha. Det var veldig koselig, og filmen var faktisk kjempe morsom! Jeg har bare sett "Grusomme meg", men ikke 2'ern, men heldigvis hadde ikke denne filmen så mye sammenheng med dem, så det gikk fint. Vi så den sammen med en venninne, så vi koste oss veldig. En fin start på uken ♥

Endelig føler jeg at jeg er tilbake til gamle rutiner. Jeg har hatt en periode nå hvor jeg har vært så uinspirert og ikke har orket så veldig mye. Jeg har lagt alt av trening og sunt kosthold på hylla, og det gjør noe med kroppen min og selvfølgelig humøret. Når kroppen er vandt til en sunn livsstil og dette plutselig blir borte, tar det selvsagt med seg energi og livsgnist. Det er bare jeg som kan gjøre noe med det, så jeg måtte dra meg selv i håret og huske på hvorfor jeg endret livsstilen min til å begynne med og hvordan det avgjør hverdagen min, og det vinner lett over alt det negative. Livet smiler nå ♥


Bukse H&M - Tskjorte New Yorker - Skjorte Bik Bok - Sko Jeffrey Campbell - Veske Michael Kors - Solbriller Ray Ban

 • 08.06.2015, 15:51

Monday bliss


Hei, og god mandag! 

Først vil jeg bare si at jeg blir så glad når jeg ser at det er så mange som er innom bloggen min hver dag. Det motiverer meg mye til å fortsette med bloggingen når jeg vet at så fine mennesker leser den. Jeg elsker jo å blogge, så det er absolutt noe jeg kommer til å fortsette med. 

I går ble jeg og Felipe sittende oppe å se på en dokumentar om elefantene som lever i Afrika, og den var ikke ferdig før halv 2. Jeg pleier ikke å legge meg så sent, så jeg kjente det på kroppen i dag. Har hatt hodepine hele dagen, og er veldig trøtt. Det var absolutt verdt det da, fordi det var så spennende, og jeg blir så engasjert når jeg ser på dokumentarer som har med dyr å gjøre. Det gjør meg så vondt å vite at elefantene er utryddningstruet. Det er jo så utrolig vakre dyr!! 

Selv om jeg hadde veldig vondt i hodet i dag, hadde jeg bestemt meg for å dra på trening. Jeg hadde ikke veldig lyst, og Felipe måtte overtale meg litt, men nå er jeg veldig glad for at jeg lot meg overtale. Jeg merket ikke noe til hodepinen da vi var og trente, men dessverre kom den tilbake da vi kom hjem, og den har enda ikke gått bort. Jeg har akkurat spist litt, og skal sette meg under teppe med en bok jeg lånte på biblioteket i dag. Har hørt mye om "Boktyven", så gleder meg veldig til å starte på den, og har troa på at den er så bra som alle sier at den er. 


Favorittskåla med yoghurt, banan, jordbær og blåbær, og banan - og kiwi smoothie. Mmmmm!! 

 • 04.06.2015, 19:39

Sommeridyll
Hei - nå er det lenge siden. Har dere det bra? ♥ 

I dag har det vært helt fantastisk vær her i Sandefjord. Jeg tror det er den varmeste og fineste dagen vi har hatt hittil i år, og jeg har virkelig kost meg ute i dag. Jeg startet dagen hos mamma, hvor jeg lå ute i hagen i tre timer. Det var utrolig deilig, og sola stekte akkurat som den gjør på en varm sommerdag i syden. Jeg hadde handlet litt god mat som jeg koste meg med, men sjokoladen smeltet dessverre :( Haha, da ble jeg lei meg... 

Etter tre timer i solsteika, kjente jeg at det var nok for i dag. Jeg blir veldig sliten av å ligge å steke i mange timer, så det var godt med tre timer bare. Da jeg kom hjem, var jeg ikke lenge hjemme før jeg dro ut igjen. Kan jo ikke sitte inne i sånt vær, og for EN gangs skyld blåste man ikke bort bare man gikk utenfor døra. Sånn har det nemlig vært de siste dagene, og da har jeg lite lyst til å gjøre noe som helst. Vi kjøpte oss en is og satt ute og koste oss. På sommeren spiser jeg veldig mye is, og det gjør jeg med god samvittighet. Det er vel den tiden på året hvor jeg legger alt treningsmaset og presset på hylla, og bare koser meg. 

 • 27.05.2015, 14:30

Alenetid med Orphan Black


Nå har jeg akkurat satt meg ned etter å ha gjort litt husarbeid. Det må også gjøres, men jeg liker å holde på litt hjemme, så det gjør meg ingenting. Da jeg bodde hjemme, ble jeg sur når jeg ble bedt om å tømme oppvaskmaskinen eller henge opp klesvask, men nå synes jeg bare det er koselig å gjøre det, haha. Stakkars mamma og pappa. Har dårlig samvittighet for måten jeg var på, men heldigvis vokser man fra sånn oppførsel. Kunne aldri falt meg inn å oppføre meg som en uutholdelig fjortiss nå! 

Jeg laget litt frukt og sitronvann til lunsj i dag. Matlysten er ikke helt på topp for tiden, og det er veldig irriterende. Jeg elsker jo mat, så derfor laget jeg noe "lett" til lunsj i dag. Jeg sitter og ser på Orphan Black. Herregud, for en bra serie. Er helt hekta! Den har alt. Drama, spenning og noen ganger er den faktisk litt morsom. Sier "faktisk" fordi det skal jo være en spenningsserie, men han homofile som spiller i serien er en ordentlig raring, haha! Dere som har sett serien skjønner hva jeg mener, og for dere som ikke har sett den, så anbefaler jeg den på det sterkeste :-) 
 • 26.05.2015, 21:39

Beautiful sunset
I kveld har jeg og Felipe gått en tur opp på Preståsen her i Sandefjord. Det er helt nydelig ute nå, med grønt gress, grønne trær og alt var så fint ute. Jeg hadde så lyst til å gå ut å ta noen bilder. Må utnytte været når det er så fint, og lyset på bildene ble utrolig bra. Jeg synes det er så fint ute når det er helt blå himmel og solnedgang, og det vises veldig godt på bildene også. 

Det er godt å komme seg ut i frisk luft og få beveget seg litt. Det gjør noe med meg, og jeg føler meg mye bedre etterpå. Godt for sinn og skinn, hehe! Det gjør det enda bedre når man har godt selskap rundt seg, og i mitt tilfelle, har jeg det beste. Jeg er så utrolig takknemlig for Felipe, at han gidder å bli med ut å ta bilder når som helst uten en eneste klage, og vi har det ordentlig hyggelig sammen. Jeg lot telefonen ligge hjemme, og ville bare nyte tiden i fine omgivelser med han, og det føltes så godt. Det er viktig å ha litt kvalitetstid sammen uten å tenke på alt annet mas som skjer ellers. Være i våres egen boble for en liten stund  • 24.05.2015, 10:43

Pinseaften


Hei, hvordan går det med dere? 

Været vi hadde igår, på pinseaften var helt fantastisk. Det var hele 21 grader i skyggen, og en god del varmere i sola. Vi har overnattingsbesøk av kusina mi, og igår var vi og grilla hos en kompis som er hjemme fra Oslo i helgen. Da vi skulle handle grillmaten, stod jeg der som en forvirret valp og ante ikke hva jeg ville kjøpe. Det er jo så mye mat å velge mellom, og for sånne matvrak som meg, er det vanskelig å bestemme seg, haha! 

Vi fant mat til slutt, og det smakte himmelsk. Uansett hva man velger, så er grillmat godt. Og det smaker selvfølgelig enda bedre når sola steker deg i ansiktet når du sitter og spiser, og du er omringet av godt selskap. Vi hadde det veldig koselig i går, og jeg og kusina mi koste oss med hunden hans. Vi løp rundt i hagen og kastet ball, og hunden løp etter den. Sånn kan jeg holde på i timesvis. Det gir meg en så god følelse og jeg får ordentlig sommerfølelse av å være ute i hagen og på verandaen. Det gjør man jo ikke om vinteren.. Og en så utrolig søt frøken skal du lete lenge etter. Brun labrador med rosa halsbåd som løper så ørene flagrer rundt i hagen, aww ♥ 


Se så søt!!! 
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg bor i Stokke sammen med kjæresten min. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits