• 21.09.2016, 12:57

Den beste tiden på året


Jeg vet at når man er norsk og man bor i Norge, så er ikke sommeren så lang, så den må man bare nyte. Jeg synes vi er kjempe heldige som har fire årstider, og at man burde nyte alle fire, men flesteparten liker vel sommeren best. Jeg liker også sommeren. Sol, varme, lange kvelder, bading - og lista fortsetter. Alikevel er jeg ikke en person som bruker 3/4 av året på å glede meg til de to-tre månedene vi har med sommer. 

Nå som høsten nærmer seg med stormskritt kjenner jeg det kribler i magen. Jeg elsker høsten mer enn sommeren tror jeg, haha! De grønne bladene skifter farge, faller av trærne, det blir kaldere, men ikke sånn at man fryser ihjel, og alt er så koselig. Når jeg tenker tilbake på hvordan livet mitt var ifjor høst, blir jeg så glad. Det var en fin tid. Jeg hadde mye tid til meg selv, jeg møtte Helge, var mer med venninner enn jeg hadde vært de fire siste årene og jeg gjorde bare det jeg hadde lyst til. Så, når jeg tenker på det, så gleder jeg meg så til høsten som kommer i møte nå. Det er gode minner, og jeg gleder meg til å skape nye i år med mitt "nye liv". 

Traske hjemme i ullsokker og kjæresten sin genser, tenne i peisen, ha stearinlys overalt og bare kose seg både inne og ute sammen med gode venner og familie. Jeg er så "typisk jente" som skriver alt det jeg skriver nå og føler alt det jeg føler, men høsten gjør meg glad. Tiden vi har i møte nå gjør meg glad og jeg gleder meg som en liten unge! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Se, så fint det er ute om høsten!! 

  • 24.05.2016, 19:26

Be your own inspiration


Forhåndskrevet innlegg.

Wow, for en respons jeg fikk på forrige innlegg! Jeg fikk mange meldinger på facebook og her på bloggen og det gjør meg så glad. Tusen takk!! 

Dere som har lest bloggen min en stund og dere som kjenner meg godt vet at jeg alltid har veldig mange tanker inne i hodet mitt samtidig som bare skriker etter å komme ut. Uansett om det er positivt eller negativt, så er det sånn at hodet mitt nesten eksploderer hver eneste dag, men det er en ting jeg har tenkt mye på i det siste og som jeg synes er veldig viktig, og det er det å være inspirert. Det gir meg overskudd, glede og plutselig skulle jeg ønske jeg hadde gjort alt i går. Jeg vil være min egen inspirasjon og jeg vil være den som gjør meg glad. Hvis ikke jeg klarer å gjøre meg selv glad, er det ingen andre som klarer det heller. Som oftest er det sånn iallfall. Det finnes selvfølgelig noen unntak, men det er så viktig å kunne glede seg selv også noen ganger! 

Når jeg har tid for meg selv sitter jeg og blar opp og ned på alt som er av interiørbilder, mote, klær og alt som hører med oss jenter. Weheartit, tumblr, blogger og instagram er daglige "gjøremål" for meg som jeg må innom å sjekke ut. Det tar ikke lang tid, men det kan gjøre hele dagen min bedre. Noen ganger trenger jeg å skru av telefonen og bare koble ut av alt og gjøre noe for meg selv. Jeg liker å sette på musikk, ta frem pleddet, noe godt å drikke og bare være for meg selv. Jeg tror alle trenger det iblant.. 

Noe som også hjelper meg når jeg er uinspirert, er å se tilbake på bloggarkivet mitt og spesielt alle matbildene jeg har lagt ut, haha! Fargerike matbilder er himmelen for et matvrak som meg, og interiørbilder er himmelen for meg som elsker å innrede mitt eget hjem, og å drømme seg bort fra alle daglige gjøremål i en hektisk hverdag et lite øyeblikk. Å sette livet på pause og nyte det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

  • 04.08.2015, 21:15

Leter etter inspirasjon


Regn, stearinlys, pledd og favorittgutten. De ordene beskriver en perfekt kveld for meg. Nå pøsregner det ute, og jeg og Felipe sitter godt plantet i sofaen med sinnasnekker'n på TV. Det er ikke så ofte vi har fri samtidig lengre, så når vi har tid sammen - da koser vi oss! ♥ 

Jeg sitter og blar i "Trines mat" som jeg fikk av storebroren min til bursdagen. Jeg har lenge ønsket meg en kokebok med masse sunne, fargerike og gode oppskrifter, så denne passet midt i blinken for et matvrak som meg, haha. Jeg koser meg veldig når jeg sitter og blar frem og tilbake i den. Jeg leter etter inspirasjon til matlaging, fordi der har det nemlig vært litt dødt den siste tiden. Jeg er totalt uinspirert, og hver dag åpner og lukker jeg kjøleskapet ti tusen ganger før jeg finner meg noe mat. Veldig frustrerende, fordi jeg elsker jo å lage mat, både til meg selv og andre. Etter å ha sett litt i denne boka, har jeg fått mange ideer allerede. Den er fordelt inn i ukesmenyer, med alle dagens måltider fra uke til uke. Helt genialt!! 

Hvis dere har lyst på en god kokebok, er denne absolutt å anbefale. Her finner du alt fra mat du burde ha i kjøleskapet fra uke til uke, smoothier, dessert, middag, frokost - og listen fortsetter!   • 30.05.2015, 10:35

Morning bliss


God lørdagsmorgen ♥ 

I dag stod jeg opp klokka ni, som egentlig er ganske tidlig for meg på en lørdag. Veldig deilig å stå opp tidlig, så får jeg mye ut av dagen. I dag pøsregner det ute, så jeg laget meg en god frokost, satte jentefilm på TV og nå sitter jeg og leser Shape Up og interiørblad. Hva er vel en bedre start på dagen? Deilig å bare slappe av før jeg skal på kveldsvakt, og ha litt kvalitetstid med seg selv. Det er viktig å koble ut en gang iblant. Laget en skål med mango- og pasjonsfrukt yoghurt, jorbær, banan og blåbær. Det smakte så sinnsykt godt, og det er absolutt min favorittfrokost.

Håper dere får en fin lørdag! ♥ 
  • 07.01.2015, 12:58

Polaroid


Til jul fikk jeg noe som jeg har ønsket meg veldig lenge, nemlig poaroid kamera. Jeg synes det er så koselig å henge dem opp på veggen og ha veggen fylt med mange, gode minner med dem du er glad i. Jeg får aldri rotet meg til å fremkalle bilder på nettet, så dette er midt i blinken for meg. Har ikke fått hengt opp så mange enda, men gleder meg til det henger mange minner på veggen 
 

  • 08.07.2014, 23:19

Lag egen inspirasjon-scrapbook!


Hvis du leter etter inspirasjon er dette helt perfekt. Jeg har begynt å lage en "inspirasjon-scrapbook" hvor jeg klipper og limer bilder av klær, sko, sminke og alt mulig. Det er kjempegøy å sitte og pusle med dette og sette sammen antrekk og lime inn antrekk du synes er fine og som du blir inspirert av. Det hjelper iallfall veldig for meg og det er mange ting jeg får lyst til å kjøpe, forskjellige måter å sette sammen antrekk på og bare gjøre akkurat hva jeg vil. 

Du kan lage din egen verden fullt med mote og bla i den hvis du er uinspirert og det hjelper faktisk. Du trenger ikke å bare bruke mote, du kan også ta mat og treningsbilder hvis du vil ha treningsinspirasjon. Det er så mye man kan gjøre! :D 
 

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg bor i Stokke sammen med kjæresten min. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25. Kontakt: caroline_mansika@hotmail.com

Search

Bloggdesign

hits