• 07.06.2015, 13:49

Effektiv søndagsmorgen


God formiddag, alle fine! 

I dag våknet jeg halv ni da alarmen ringte. Det siste jeg ville var å stå opp, men jeg kom meg opp alikevel etter å ha gnidd meg i øynene ti tusen ganger, haha. Tidligere i uka hadde jeg og Felipe bestemt oss for å ha en skikkelig vårrengjøring her hjemme, og at det skulle gjøres i dag. Vanligvis ligger vi på sofaen og ser på TV på søndager og spiser lørdagens rester av smågodt, men i dag startet vi dagen effektivt isteden. Jeg synes vi er veldig flinke, og nå er det veldig rent og pent her! 

Det går dobbelt så fort når man er to som hjelper hverandre, og jeg er veldig takknemlig for at jeg har en samboer som hjelper meg. Vanligvis er det jeg som står for rengjøringen av leiligheten og han gjør andre ting, men i dag var det litt forskjellig som skulle gjøres, så da var jeg glad for litt hjelp. Han er så snill Håper dere får en fin søndag :-)

 

  • 10.03.2015, 11:00

Grip dagen


God tirsdagsmorgen, skjønne dere 

Jeg har funnet ut at jeg faktisk elsker å stå opp tidlig om morgenen. Før klarte jeg aldri å komme meg opp av senga før rundt 11-12 tiden hvis det ikke var noe spesielt jeg skulle. Jeg har heldigvis klart å legge av meg denne dårlige uvanen, og i dag stod jeg opp allerede kvart på åtte og det føles veldig bra. Ikke bare får jeg mye ut av dagen, men jeg sover også mye bedre til natta igjen (forhåpentligvis!). Sola skinner i dag også og i dag kommer en venninne på besøk. Jeg har ikke sett henne siden nyttårsaften nå, så blir utrolig koselig å se henne igjen. Hun har vært ute og reist, så gleder meg til å høre om turen hennes. Det er baking som står på planen i dag, så det gleder jeg meg til. Jeg elsker å bake og holde på inne på kjøkkenet (som dere sikkert har fått med dere), og det er ekstra koselig når man lager mat sammen med andre. Dette blir en fin dag! 
Søte pus 

I det siste har jeg hatt litt problemer med innleggene jeg skriver, så jeg lurte på om dere kan hjelpe meg. Ofte er skriften i vanlig størrelse når jeg skriver innlegget, men når jeg forhåndsviser det, blir skriften kjempe liten. Jeg har prøvd å kopiere og lime inn på nytt, men det samme skjer da. Vet dere hva grunnen til dette er, og hvordan jeg kan få fikset det? Det er veldig irriterende, og jeg må ofte skrive alt på nytt.. :(

Håper dere får en strålende dag 

  • 22.01.2015, 13:39

Fint i hjemmet


Jeg er veldig opptatt av å ha et koselig hjem. Jeg synes bare noen blomster gjør hele gnisten og det blir ordentlig koselig hjemme med noen blomster. Jeg og Felipe er ganske enige i det, og nå har vi omtrent bare våres egne møbler hjemme. Da vi flyttet inn for snart to år siden, hadde vi ikke så mye møbler, og leiligheten var delvis møblert, men det er noe med å ha sitt eget som gjør det ekstra spesielt, synes jeg. 

Nå begynner ting å komme veldig på plass og det føles som våres leilighet. Når man er 18 år og flytter hjemmefra, må man ta ting litt etterhvert, men alt til sin tid. Ting kommer på plass etterhvert. Jeg er veldig glad i den "gamle" stilen, som dere ser på skapet våres, men jeg synes en blanding av gammelt og nytt blir utrolig fint! 
  • 08.01.2015, 13:30

Details in my apartment


Hei! 

I dag hadde jeg litt lyst til å vise dere noen av tingene i leiligheten til meg og Felipe. Mye av det dere ser på bildene har vi fått til jul, blant annet løperen, frukt - og lysfatet og pleddene dere ser på sofaen. Neste måned skal vi handle litt på IKEA, så da kommer jeg til å vise dere hva som ble med oss hjem igjen. Vi har allerede planlagt noen ting vi skal kjøpe, så jeg gleder meg til å vise dere når det har kommet på plass! 
Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits