• 07.08.2015, 11:57

Oppskrift: sunne rundstykker


Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å prøve ut nye ting på kjøkkenet, og som jeg skrev tidligere, så hadde jeg prøvd ut en ny oppskrift på rundtstykker. Disse ble så gode at jeg måtte dele oppskriften med dere. Disse er kjempe enkle å lage, men dem tar litt tid pga dem skal heve to ganger. 

Det du trenger er:

2 dl havregryn
250 g cottage cheese
50 g tørrgjær 
1 ts salt 
3 dl havremel 
4 dl hvetemel (her brukte jeg grovt speltmel istedenfor vanlig hvetemel) 
7 dl sammalt hvete, grov 
5 dl vann Slik gjør du:

Bland sammen havregryn og cottage cheese i en bolle og la det stå i kjøleskapet over natten. Du burde derfor begynne med baking en dag før du skal servere eller spise rundstykkene. Dagen etter setter du bollen i romteperatur ca en time før du skal begynne å bake. Etter ca en time blander du sammen alt det tørre (mel, salt og tørrgjær), sammen med cottage cheese og havegryn. Tilsett vann og ha det i kjøkkenmaskinen til frem til det har blitt en fast deig. Tilsett evt litt mer mel dersom den fortsatt er litt seig.

Når du har gjort alt dette, setter du bollen med et håndkle over på en lunt sted, og la det heve i 30-40 minutter, eller til det har hevet til dobbel størrelse. Deretter elter du deigen litt til før du deler den opp i biter. Denne oppskriften holder til ca 12 rundstykker, avhenger av størrelse du vil ha på dem. Rull sammen til 12 rundstykker, og la det heve i 30 minutter til. Stek dem på 200 grader i ca 30 minutter, og avkjøl på rist før servering. Håper det smaker! 

 • 06.08.2015, 10:30

Hjemmelaget rundstykker


God morgen! 

Før jobben i går hadde jeg lyst til å eksperimentere litt på kjøkkenet, så jeg bestemte meg for å lage rundstykker. De er 100 % sunne, og inneholder blant annet cottage cheese og havregryn. Jeg skal lage et innlegg med oppskrift senere i dag, som kommer ut enten i dag eller i morgen. 

Jeg spiste selvfølgelig et til frokost i dag, og de er så gode. Jeg våknet lenge før vekkerklokka ringte i dag, og jeg var kjempe trøtt, men jeg bestemte meg for å stå opp alikevel, og få mest mulig ut av dagen. Det er det jeg liker best. Jeg laget meg en stor, sunn og god frokost i dag, og nå sitter jeg her stappmett og klar for dagen. Frokost er mitt favorittmåltid og jeg elsker å stelle istand mye forskjellig på tallerknen. 

Håper dere får en fin dag :-)

 • 12.07.2015, 11:45

Det er ikke fullt før det renner over


God søndagsmorgen, fine leserne mine! 

Denne helgen har bare flydd avgårde fra meg. I går dro jeg tidlig inn til Tønsberg hos kusina mi, og var der i noen timer. I går var det fantastisk vær, så vi satt ute hele dagen omtrent. Måtte bare ha noen pauser inne iblant, så da spilte vi buzz. Vokser aldri fra det, haha! På ettermiddagen dro vi til pappa og Ingunn for å grille. Å grille er en av de beste tingene med sommeren synes jeg. Å gjøre noe ordentlig hyggelig sammen med familie og venner ♥

Før jeg dro i går, hadde jeg kjempe lyst på smoothie til frokost, men denne gangen gjorde jeg en litt annen vri. Jeg laget den så tykk at man kunne spise den med skje istedenfor, og det var absolutt innenfor hos meg. Det var mye mer mettende enn å drikke vanlig smoothie fra et glass, og jeg tilsatte også jordbær og blåbær oppi. Som dere ser på bildet, er det ikke fullt før det renner over, haha! Måtte bytte skål etter jeg hadde tatt disse bildene da.. Begynte å renne over når jeg skulle sette meg i sofaen - med skåla på fanget. Jeg burde skjønt at det ikke kom til å fungere, men jeg skal alltid prøve det alikevel.... 

 • 06.07.2015, 12:18

Sunt frokosttips


Hei! 

Endelig er det mandag, og jeg føler meg kjempe klar for en ny uke - med nye muligheter. Jeg startet dagen i dag med en handletur med mamma. Jeg prøver alltid å handle en dag i uken, alltid på mandag. Man sparer så utrolig mye penger på det, isteden for å småhandle hver dag. Det er en veldig god rutine, og nå er kjøleskapet fylt opp med masse godsaker! Ingenting er bedre enn det. 

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele et enkelt og sunt frokosttips med dere. Jeg har pleid å spise yoghurt med masse frukt til frokost, og det er fortsatt en favoritt. I dag hadde jeg lyst til å prøve en annen type, og den er faktisk mye bedre og enda litt sunnere enn det jeg har spist tidligere.

Det du trenger til frokosten er: 

- Gresk yoghurt naturell 
- Jordbær 
- Blåbær 
- ZeroH saft (valgfri smak) 

 

Det du trenger til smoothie er: 

- Valgfri smoothieblanding (jeg brukte skogsbær) 
- Eplejuice 
- Mager vanilje kesamSlik gjør du:

Rør sammen gresk yoghurt med litt ZeroH saft. Du behøver ikke så mye saft, det er bare for å få litt smak på yoghurten og for å få "løst" den opp. Yoghurten er veldig tykk. Etterpå kutter du opp jorbær og blåbær, og tar oppå yoghurten. Her kan du egentlig bruke hvilke bær du ønsker, men jeg synes det er best med jorbær og blåbær. Nå har endelig norske jordbær kommet i butikkene. De smaker definitivt best! 

Når du skal lage smoothien, tar du smoothieblandningen oppi en blender og tilsetter litt eplejuice. Jeg pleier å prøve meg litt frem med hvor mye juice jeg vil ha oppi. Liker egentlig ikke å ha så veldig mye, fordi da forsvinner så mye av smaken på bærene synes jeg. Deretter tar du oppi 1 SS mager vanilje kesam. Dette setter utrolig god smak på smoothien, og er den lille prikken over I'en! 

Håper det smaker :-)

 • 11.06.2015, 10:34

Chiapudding med kokos


God morgen, skjønninger! 

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele en veldig god oppskrift med dere. Den passer perfekt dersom du vil prøve ut noe nytt på frokost-fronten, og det er kjempe enkelt. Tok ikke meg mer enn et par minutter å lage, så anbefaler dere virkelig å teste ut dette. Den har en frisk smak av kokos og frukt, så den gir en veldig god start på dagen, og du blir veldig mett. Det skal brukes chiafrø, men dessverre hadde jeg kun linfrø tilgjengelig, men det smakte akkurat like godt, og ikke minst - det er sunt! :-)

Slik gjør du: 

Hell chiafrø og kokosmasse oppi et glass. Det behøver ikke å være så veldig mye. Deretter heller du kokosmelk litt over halve glasset og bland alt sammen. Og for en enda bedre smak, kan du tilsette kokosvann eller ananasjuice. Jeg brukte ananasjuice for å få en litt fruktig smak, og den anbefaler jeg virkelig. Den gir chiapuddingen en litt annen smak enn bare kokos, og det gjør den litt friskere. Bland så alt dette sammen og sett et lokk oppå og la den stå noen timer i kjøleskapet. Jeg laget denne kvelden før, slik at den var perfekt til jeg skulle spise den morgenen etter!  • 17.04.2015, 14:41

smashed avokado

Denne dagen har virkelig flydd avgårde, og jeg er veldig klar for helg. Jeg fikk en skikkelig god treningsøkt på morgenen i dag, og jeg begynner endelig å se resultater på kroppen min. Det er verdt alt det harde arbeidet, og det er akkurat slik jeg ønsker, og det motiverer bare mer til å trene og ha det kostholdet jeg har nå. Jeg har ikke spist eller drukket noe sukker hele uka, og i helgen har jeg handlet inn kesam, agurk, jordbær og minigulrøtter som jeg ska kose meg med. 

Jeg pleier alltid å vaske leiligheten rett før helgen, slik at jeg kan bare kose meg og nyte den uten å ha dårlig samvittighet for ting jeg skulle ha gjort. Nå er det veldig rent og pent her og jeg har veldig god samvittighet etter å ha vasket og trent så tidlig på dagen. Jeg belønnet meg med en veldig god lunsj, som jeg tror er min nye favoritt! Det er kjempe godt og enkelt, og det eneste du trenger er en avokado, ett egg og ristet grovbrød. 

Håper dere får en fin helg!

 

 • 14.04.2015, 17:08

Kyllingwrap


I dag hadde jeg veldig lyst på noe godt til middag, så jeg bestemte meg for å lage kyllingwrap. Her hjemme elsker vi taco (som sikkert mange andre også..) og dette falt absolutt i smak hos både meg og samboeren min, så dette er noe vi kommer til å ha flere ganger. Det er kjempe enkelt, og likner egentlig litt på taco - bare sunnere.

Vi hadde kyllingfilet, avokado, agurk, mais og spinat. Vi brukte grove fullkorn tortillas, og vi hadde ikke noe form for saus eller dressing, så dette ble kjempe sunt og godt. Et raskt, enkelt og godt middagstips som passer bra dersom man egentlig ikke orker å lage noe middag eller hvis man ikke har så mye tid til overs! 
 • 13.04.2015, 11:55

No sugar - challenge


Nå er det endelig ny uke og jeg kunne ikke vært mer klar for det. I dag stod jeg opp halv ni for å trene, og det ble en effektiv og hard treningsøkt for meg. Jeg liker best å trene tidlig om morgenen, fordi da får jeg en skikkelig kickstart på dagen, og kan gjøre andre ting etterpå. Dagens treningsøkt ble slik: 

Tredemølle i oppoverbakke 15 minutter
Chest press 10 x 4 repetisjoner
Abdominal crunch 10 x 3 repetisjoner
Total abdominal 10 x 4 repetisjoner
Leg press 10 x 4 repetisjoner
Situps x 20
Knebøy x 40
Side til side twist x 40

I dag begynner jeg og Felipe med en no sugar - chellenge. Jeg har skrevet om det tidligere på bloggen at jeg har hatt planer om å gjennomføre det, og nå har vi bestemt oss for å få det til, fra og med i dag. Det er ganske enkelt. Det går rett og slett ut på å ikke spise godteri, potetgull, brus, sjokolade og usunne ting. Vi skal gjennomføre dette helt frem til 1. Juli, men har bestemt at vi kan spise sukker annenhver lørdag frem til det. Jeg er veldig positiv til at vi skal få til dette og det hjelper veldig når begge to har lyst. Jeg er spent på hvilke endringer dette gjør med kroppen min og livsstilen. Jeg er veldig glad i godteri, så dette blir en utfordring som jeg skal klare, og jeg er sikker på at jeg kommer til å merke stor forskjell. Jeg er opptatt av å ha en sunn og sterk kropp, og det er mine mål de neste månedene. 

Jeg tenkte å dele noen oppskrifter til dere som jeg har skrevet tidligere på bloggen, som er både sunt og godt, og som du kan kose deg med uten å få dårlig samvittighet! 

Oppskrift på sunne vafler finner du HER!Oppskrift på bananpannekaker finner du HER!
Oppskrift på en litt sunnere fredagsmiddag finner du HER!
Oppskrift på egg - og pastasalat finner du HER!

 • 12.04.2015, 15:07

Mangosmoothie


I dag laget jeg en mangosmoothie, og den ble så utrolig god at jeg bare måtte dele oppskriften med dere. Det er kjempe enkelt, så her er det ingen unnskyldning for at man ikke har tid eller at man ikke orker! 

Det du trenger er: 

1 pakke frossen mango 
2 ts mager vanilje kesam
Litt eplejuice

 Her må du bare prøve deg frem med hvor mye eplejuice du vil ha oppi. Jeg liker veldig godt å ha en smoothie som er tykk og som nesten er et måltid i seg selv, men dersom du vil ha en litt tynnere, er det bare å ta mere juice. Smaken blir like god uansett. Ta alt oppi en blender og miks til den er ferdig, og NYT den! 

 

 • 12.04.2015, 10:42

Sunday breakfast


I dag er en av mine favorittdager gjennom hele uka. Jeg elsker søndager, fordi da kan jeg gjøre det jeg vil og det er ukens "daffedag" for meg. Jeg har blitt et skikkelig A-menneske og var oppe allerede klokka ni i dag. Selv om det er søndag, liker jeg å komme meg opp om morgenen og få utbytte av hele dagen. 

Nå sitter jeg og hører på "see you again" mens sola skinner inn vinduene. Det er en følelse for seg selv, og jeg kjenner at jeg blir så glad. Jeg gleder meg til den tiden vi har i vente. "See you again" går på repeat her hjemme. Den er så utrolig fin, og jeg må virkelig få rumpa i gir og se den nye Fast and furious filmen. Jeg har jo hørt så mye bra om den, og kun positive tilbakemeldinger om den, så det er helt tragisk at jeg er så sent ute! 

I dag laget jeg min etterlengtede favorittfrokost. Solbæryoghurt med banan og musli. Det er en skikkelig kickstart på dagen, og det gir meg mye energi og mye overskudd. Jeg skal snart sette meg ned å planlegge uka som kommer. Det er noe jeg gjør hver søndag, og jeg koser meg virkelig med det. Planlegge trening, middager, mathandel og andre avtaler. Jeg liker å ha oversikt, fordi jeg er så sykt glemsk av meg.. haha! Håper dere får en fin søndag!

 • 18.03.2015, 17:15

Oppskrift - onsdag: sunne vafler


Hei! 

Da var det tid for oppskrift - onsdag igjen, og for noen dager siden fant jeg en oppskrift på sunne vafler på Maren sin blogg som absolutt falt i smak. Jeg elsker vafler og har gjort det så lenge jeg kan huske, så dette er absolutt en ny favoritt her i huset. Dem er sunne, så du kan spise dem men god samvittighet uten å tenke på at du må løpe deg en tur når du er ferdig å spise! 

Det du trenger er: 

2 egg
80 g havregryn
1 ts kardemomme
1 ts kanel
2 ss sukrin (jeg hadde ikke sukrin, så jeg tok 1 ts sukker isteden - smakte like godt!)
1 banan
1 ts bakepulver
Melk

Slik gjør du: 

Bland egg, havregryn og melk i en blender. Jeg synes det er veldig greit å bruke blender til å lage sånne ting, fordi da er det fort gjort. Deretter blander du oppi bakepulver, sukker/sukrin, kardemomme og kanel oppi og tilsett melk. Her må man selv prøve seg frem å se hvor mye melk man vil ha oppi, men ha slik at det blir en fyldig vaffelrøre. Jeg brukte ca 1 dl melk, så det er ikke mye som skal oppi. Bland alt sammen og ha litt smør i vaffeljernet når du skal steke. 

Server gjerne med bær, frukt eller syltetøy. Jeg synes det smakte veldig godt med banan, jordbædsyltetøy og eple - og pæresyltetøy. De er uten sukker, så dette er et ordentlig sunt, og GODT måltid som du kan kose deg med :-) • 12.03.2015, 10:48

Oppryddningprosjekt


Hei alle sammen, har dere det bra? 

Jeg hadde en kjempe fin dag i går. Vi hadde skikkelig jentetid. Laget mat, så på film og gikk en tur ute i skogen. Dagen bare fløy avgårde og før vi visste ordet av det, var det kvelden. Gleder meg til neste gang vi møtes, fordi i går hadde vi det ordentlig koselig 

I dag har jeg bestemt meg for å ha en skikkelig oppryddning i klærna mine. Jeg har sagt det til meg selv i en god stund nå, så det er virkelig på tide. Det burde blinke en varsellampe når jeg ikke får lukka skuffene, så det er et stort prosjekt jeg har foran meg her, haha! Dagens frokost. Jordbær, gulrot, agurk, banan, avokado, plomme og egg. Utrolig hvor mett man blir av grønnsaker og frukt, i forhold til å spise brødskive eller knekkebrød. Jeg er veldig glad i brød, men da må jeg ofte spise 2-3 stk for å bli mett og det er ikke akkurat så veldig sunt, så da velger jeg heller å spise sånn frokost som dette. Da er jeg mett lenge. Jeg pleier å salte avokadoen, så blir det enda litt mer smak på den enn hvis den er helt naturlig. 

Hva liker dere å spise til frokost? • 05.03.2015, 11:54

Oppskrift - onsdag: Bananpannekaker


I dag tenkte jeg å dele en veldig god oppskrift med dere som jeg fant på Eirin sin blogg. Jeg våknet opp i dag og hadde lyst til å holde på litt på kjøkkenet, så jeg bestemte meg for å lage bananpannekaker til frokost. Det er veldig sunt, godt og du er mett lenge. Og det er kjempe enkelt! Det du trenger er: 

♥ 1 dl melk
♥ 2 dl havregryn 
♥ 2 egg
♥ 2 bananer
♥ 1 ts bakepulver
♥ 1 klype salt
♥ 1 ts kanel 

Som dere kan se, er det bare sunne ingredienser i disse pannekakene, så dette kan du virkelig spise med god samvittighet. Bland alt sammen i en mikser/blender til du har en tykk røre. Hvis du har overmodne bananer, blir pannekakene enda bedre, og søtere. Stek to-tre pannekaker på middels varme til de har fått en gyllen, brun farge. Spis dem med bananer, bringebær, blåbær eller jordbær. Alt smaker like godt! 
Håper det smaker!

 

 • 03.03.2015, 12:04

ukens matvarehandel
Først vil jeg bare si tusen takk for alle gode tips mot søvnproblemer som jeg fikk av dere i går. Det var mange gode tips dere kom med, så dette skal nok ordne seg. I dag stod jeg opp tidlig, og har bestemt meg for å gjøre det hver dag. Å stå opp til samme tid hver dag kan nok hjelpe litt på nattesøvnen, og når sola stråler inn i leiligheten som det den gjør i dag, er det bare en stor glede å stå opp om morgenen.  

Jeg tenkte å vise dere ukens mathandel i dag. Jeg handlet i går, men jeg skulle jobbe, så da kommer bildene i dag isteden. Jeg elsker å fylle opp kjøleskapet med fargerik, sunn mat. Jeg har begynt å planlegge uka på søndager, slik at jeg vet hva jeg skal handle til middag osv på mandagen. Jeg synes det lønner seg å handle for hele uka enn å "småhandle" hele tiden, er dere ikke enig? 

Hva liker dere å fylle opp kjøleskapet med? 
 • 27.02.2015, 14:18

Endelig fredag


Hei - og god fredag! 

I dag skinner sola ute og det gjør noe med humøret. Det er mye lettere å stå opp om morgenen når sola skinner gjennom gardinene og du vet at det blir en god dag. I dag er det fredag og endelig helg. Denne uka har gått til jobb, kjæresten og trening og hvis du spør meg, kunne ikke noe vært bedre. Det går mot varmere tider og jeg gleder meg fryktelig til å legge bort alt som er av vinterklær og bare gå ute i genser. Jeg er vel ikke den eneste?! 

Jeg har akkurat spist en veldig god lunsj, som består av melon og pasjonsfrukt-yoghurt med banan, musli og appelsin. Appelsinene er så gode på denne tiden av året. Så saftige og god smak. Nam! I morgen skal jeg jobbe kveldsvakt og det gjør meg ingenting på en lørdag. Trives så i jobben min at det alltid er en glede å dra på jobb. Akkurat sånn det skal være :) 

Håper dere får en strålende fredag  • 24.02.2015, 12:22

Ovnsbakt laks


God formiddag 

I dag tenkte jeg å vise dere en veldig enkel, god og sunn middag som jeg laget i går. Jeg fant oppskrift på internett og det er kjempe enkelt. Jeg hadde lyst til å gjøre noe litt annerledes enn å bare steke laks, så ovnsbakt laks falt absolutt i smak hos meg. Det du trenger er: 

♥ Laksefilet 
♥ Poteter 
♥ Hodekål 
♥ Sitronpepper 
♥ Salt 
♥ Smør 

Alt dette avhenger av hvor mange porsjoner du skal lage. Jeg laget to porsjoner, så jeg brukte fire poteter og to laksefileer. Hodekål kan man ta så mye man ønsker å spise. Jeg tok ikke mye, selv om det ser mye ut på bildet. Hodekål er litt som spaghetti, at man burde være litt forsiktig med hvor mye man tar, fordi det blir ofte mye mer enn det ser ut som når man kutter den opp!


Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 180 grader. Deretter koker du potetene og hodekål i lettsaltet vann i ca 25 minutter. Hodekål må faktisk kokes ganske lenge hvis den skal bli ordentlig gjennomkokt - noe jeg ikke visste. Jeg lot den koke like lenge som potetene og da var det så vidt den var gjennomkokt, så neste gang tar jeg nok litt lenger.

Imens potetene og hodekål koker, steker du laksefilet på middels varme til den er gjennomstekt. Det er veldig viktig å ikke ha full varme på, fordi da blir den ofte litt for godt stekt utenpå og rå inni. Når du har stekt den ferdig, legger du den på bakepapir oppå et stekebrett og krydrer med sitronpepper og litt smeltet smør oppå. Sett den inn i ovnen i 10-15 minutter. (Avhenger av hvor tykk laksen er).


Håper det smaker!

 • 05.02.2015, 15:01

Salad for lunch


Så koselig det er å se at det er så mange innom bloggen selv om jeg har hatt et par dagers pause. Dere er flotte 

I dag skal jeg jobbe senvakt, så jeg laget meg en lunsj som gir meg så mye energi og som er veldig god og sunn. Den består av egg, avokado, agurk, paprika, cashew nøtter (usaltet), druer, blåbær og sukkererter. Det er en lunsj du virkelig kan spise med god samvittighet, fordi den inneholder ikke noe usunn mat. Det jeg liker best med salat er at man kan lage omtrent hva man vil. Bare å blande sammen masse godt - og det smaker himmelsk! 

Her er det bare å bruke fantasien, akkurat som jeg har gjort. 
 • 27.01.2015, 11:26

Is - mocca


God morgen 

I dag laget jeg hjemmelaget is-mocca til frokost, og den ble god. Ikke perfekt, men god. Det var første gangen jeg laget den, så neste gang blir det nok bedre. Man må prøve og feile på kjøkkenet, så blir det bedre for hver gang. Felipe synes den ble veldig god da, så det er jo bra. 

Det du trenger for å lage is-mocca er: 

♥ Melk
♥ Kaffe
♥ Oboy / sjokolademelk
♥ Isbiter

Putt alt i blenderen. Ikke ta så mye av hver, fordi det blir veldig mye med isbitene, og det er ikke godt hvis det er for sterk kaffe - eller sjokoladesmak. 


 • 23.01.2015, 18:55

En litt sunnere fredags - middag


Hei skjønne dere 

I dag tenkte jeg å dele en litt sunnere fredags-middag til dere. Alle pleier vel å kose seg litt ekstra i helgen, så dette er en middag du kan kose deg med god samvittighet. 

Det du trenger er: 

♥ 300 gram kjøttpølse 
♥ 1 stk purre 
♥ 300 gram fullkorn pastaskruer
♥ 4 ss creme fraîche 
♥  50 gram revet ost
♥ 1 tube smøreost pepperoni (ikke bruk hele tuben, bare litt) 


Slik gjør du: 

♥ Kok pastaen i 5 - 8 minutter (kommer an på hva det står på pakken) 
♥ Kutt opp pølsene, purre og bland alt sammen med creme fraîche og smøreost i en ildfast form og ta litt salt og pepper (smak etter hva du selv synes er godt) 
♥ Tilsett pastaen og bland alt sammen og stek i ovnen på 230 grader i ca 10 minutter, til osten er smeltet.  

Vi laget også salat ved siden av. Her hadde vi Klavenes salat, sukkererter, mais og agurk. I en salat kan man selvsagt ha hva man vil, så her er det bare å bruke fantasien, så blir det godt uansett. Maten ser mye mer delikat og fristende ut hvis man har salat ved siden av! 
Håper det smaker!

 

 • 20.01.2015, 16:43

Oppskrift: Egg - og pastasalat


Hei 

I dag laget jeg en egg - og pastasalat for første gang, så jeg var veldig spent på resultatet. Det gikk over all forventing og ble en kjempegod blanding som jeg gjerne vil dele med dere. Det er veldig raskt og enkelt og man kan tilsette omtrent hva man vil. 

Det du trenger er: 

♥ Fullkorn pasta 
♥ 2 egg 
♥ 1 avocado 
♥ Cashewnøtter usaltede 
♥ Litt agurk (man kan selv bestemme hvor mye agurk man ønsker å ha oppi) Slik gjør du:

♥ Kok opp fullkorn pasta. Her kan du bestemme selv hvor mye du ønsker å ha oppi, men pass på å ikke ta for mye i forhold til de andre ingrediensene. 
♥ Kok eggene i ca 8 - 10 minutter. Jeg pleier å koke dem i 10 minutter, slik at de er ordentlig hardkokt og ikke renner når jeg skjærer dem. 
♥ Kutt opp avocadoen og agurken og bland sammen i salaten, og strø over med cashewnøttene. 


Håper det smaker!

Caroline

Jeg er en blid jente på 21 år, fra Sandefjord. Jeg studere barnehagelærer på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, bor i egen leilighet og stortrives med begge. Jeg prøver å møte hver dag med positivitet og gjøre det beste ut av hver situasjon. Jeg elsker interiør, trening og kosthold, så det kommer det til å bli mye av bloggen. Alle mine bilder er tatt med Olympus E-25.

Search

Bloggdesign

hits